Elina-Lördag

Det är lördag och jag är fortfarande sjuk....JAG ORKAR INTE:O
seriöst, varje gång jag är sjuk är jag typ sjuk 2 veckor, de förstör allt.
Men jag hoppas jag blir frisk snart igen iaf.

ja, jag vet inte om jag har nå mer att skriva. Jag har bara sett på film de dagarna jag var hemma.
och varit uttråkad...

ha de bra puss.

Elina-

ja, som elvira skrev så verkar det som att vi har ett uppbehåll. För mig så har jag bara inte haft tid och i tisdags så vart jag sjuk, 40 graders feber hade jag när jag kom hem från skolan och så har jag körtelfeber...igen. Men inte lika krafdigt som förra gången. Får hoppas på att jag blir frisk så snart som möjligt.

aja, vi får se när jag orkar skriva igen, just nu känner jag mig lite död och så. Men jag hoppas att ni andra håller er friska och krya :D!


haha hittade denna fina bild på jag johanna och elviras fina tårta vi gjorde på en tårtbakartävling på loftet nån gång. haha like it.

BLOGGPAUSe


Med den här bilden säger jag blogguppehåll, tror nästan att jag talar för alla.

Johanna- 1924-2010

Ska gå och lägga mig i mitt rum, i min säng, och gråta lite till. Även om tårarna runnit hela dagen, finns det kvar. Jag saknar dig.



Josefin-INtee ful

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄääääääääääääntligen fredag!
känns ju underbart! har nyss ätit tacos mumuummuumumaa.Jag vetinte vad jag ska göra nu,ska snarrre iväg en sväng,men sen har jag inga planer...och ingen att göra nått med,eftersom alla gör annat,asså jag känner att jag itne kan skriva mera,vad ja vill komma fram till är iaf:

hör av er om ni vill göra något 0705902826

nej nu ska jag dra mig vidare,och glöm inte^

ajaa ni får väl ha en bra kväll,puss!


Elina- MUNKVIKEN

hej, nu ska jag snart äta sen bege mig till munkviken med konfan:)
kommer inte uppdatera under helgen. Men ni får gärna smsa och vara sociala med mig :D
Kommer hem på söndag. Lägger nog in några bilder från helgen sen också:) 
ha en trevlig helg, puss

Elina-Torsdag

Hej. Sitter nu och väntar på mat, pannkaka. Det är gott.
Idag har de inte hänt så mycke. Jag och emelie gick över 25 minuter på No lektionen för att vi skulle hinna klart med vårat fördjupningsarbete. Haha jag råka knövla ihop ett papper vi skulle klistra upp på vårat kolage:( men de fick vara så endå.
Ikväll skulle jag egentligen träna med city men jag har åkt på en förkylning...inte roligt. Får hoppas att jag är frisk till helgen då vi ska till munkviken. 
Ikväll ska jag nog plugga sen kommer kanske erik hit en stund också. Jag måste även packa till munkviken eftersom vi far imorgon. Och alla kan smsa med mig:] ´vet inte om jag säkert kommer ha tråkigt stundvis(A)

Alla som vet vem Bo Lerner är, tjecka in detta  http://www.youtube.com/watch?v=LLShcoXcpF0


Josefin-SKOLAANNn

tjabbaa,är på skolan och vi har NO men jag och elvira är klara så vi chillar bara,det är någon som har vandaliserat detta tandgentbord så det går inte så bra att skriva eller det går INTE fort.
detta var den enda bilden jag hade haha och på nån riddarE?
aja nu slutar lektionen snart så heejdååå

Elina-Onsdag

Hej. jag sitter nu och försöker skriva bokrecensionen till min klassiker jag läst på svenskan...Måste bara säga att det är så jävla jobbigt och drygt. Orkar inte med skolan:( den tar död på mig.
Iaf så stanna jag hemma från träningen ikv för jag har typ feber i kroppen. Tar mig en pluggarkväll ist(hur de nu kommer gå). Men får kämpa mig igenom plugget!
Idag på skolan hände de inte så mycket. Jag var lite död, men de är nog för att jag är sjukt förkyld också.

Igår var det fetisdag. Då var ja först på skolan, Efter den gick jag på stan med johanna och jag köpte en bh från hm för 129:- När jag kom hem tränade jag på engelskan sen for jag till erik efter maten. Vi spelade wow, han gav mig choklad(sen allahjärtansdag pressent), vi pluggade lite tsm, eller jag förhörde honom, sen fick vi semlor av hans pappa så medans vi åt dom såg vi på tv.

 gav denna bild till erik på alla hjärtans dag♥

Johanna- Jonne!?!?!?

Josse!!! Visst är det denna B-rutta du menar som är så jävla bra på att sjunga?
Om det är det så är det Jennifer Hudson:) eller visst är det här samma person?(a)


Johanna- la-la-la-lakritspuck

Har inget att skriva. slut på ideér... Eller jo, josse kände idag att hon bara ville vrida loss mitt huvud och banka det i väggen:) Trevligt trevligt. Men sen lugnade hon ner sig:( och bilderna var inte kvar!!!! bajskorv. Ska städa mitt rum nu. Dubbelbajskorv. Moget känner jag, hooj.

gangstergäng

Fia- HAHA så himlarns najs :*

KOLLA NU!!!!!!!!!!!!!! :
Torsdag, fredag kvar av skolan sen en lugn helg.
1 vecka i skolan, läns på helgen.
Prao vecka
SPORTLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cup
knappt 2 veckor i skolan
RESA TILL ENGLANS- L'POOL
ca 2veckor i skolan
PÅSKLOV!!!!!!!
Någonstans ska jag väl hinnat ta moppe kortet också!
Sen inte alltför länge till sommar lov :]


fia- Du var redan där, min dröm var redan du.

KLIPPT MIG :'(

Elvira- Ny dator


Kolla stekar bilden med webben på datorn, haha sitter och kollar in massa saker man kan göra. Kom fram till igår att man kan göra så man brinner hahahha.
Har iallafall ny dator, den är väääldigt bra. Skit nöjd verkligen

Josefin-tisdag

Kom hem för en stund sen,skoldagen gick jätte snabbt!var förvånad att vi slutade,men det är väl något bra=)
har fikat och nu ska jag försöka fortsätta med mitt författarporträtt...det är så jävlust tråkigt,men vill hellst bara göra bort det.någon som har lust att skriva ett författarporträtt om Mark Twain åt mig?....inte?
ikväll vet jag itne vad jag ska göra,har ingen träning eller nått så om ni vill hitta på nå me mig är det bara att slå en signal.Fast läxa har vi nog...men det lär jag väl skjuta upp:)

                             och idag är det fettisdag för er som inte visste!gillar inte semlor...
                              


Elina-måndag

hej, jag har just tvättat ur hårinpackningen och ska i träna på engelska glosorna nu.
Idag var det en vanlig skoldag, en väldigt ohändelserik dag. Men måndagar brukar inte vara så upp piggande heller? Iaf så slutade vi kvart i 2, de gör vi varje måndag, iaf halva klassen.
Tog mig lite fika och satt vid datorn tills jag for på träning. Den va typ rätt så kul idag. Fick också veta att jag ska träna med city på torsdag, vi får se hur de kommer gå....
aja, vet som inte mer vad jag ska skriva, Imorgon efter skolan ska jag å emelie och gymma och sola på hennes mammas jobb. Eller Kanske. Och sen på kvällen ska jag va med älsklingen.


Johanna- We are the world

Den här "versionen" var typ bra. Och det är då rent alla från Justin Bieber till Lil Wayne till Miley Cyrus, Akon, Fergie och massa andra. btw, UPPDATERA MINA SMÅ BABES<3


Johanna-"FLYGANDE KÖTTBULLE"

Idag har det varit skola. Rätt skoj:D eller? btw, josse, om du läser det här, vi glömde kolla i cafeét:( Hahah, kan berätta att idag på gympan när vi åkte skridskor sa jag till josse: vi kör köttbulle&spagetti, så hon var spagetti och jag köttbulle. Sen säger josse till elina : ELINA! AKTA EN FLYGANDE KÖTTBULLE!!! och skjutsar iväg mig och jag hinner åka typ 1 meter sen ramlar jag. hahah , de var sköjj. Har träning ikväll/idag. HEJRÅÅ!

Najss ass persson!

Elvira- inte okej

Heloo nu när alla som har pojkvän spenderar dagen/kvällen med den. Sitter jag hemma själv för att min kille är på sm... Inte okej.
Josse ska vi se en film? jag får inte ens tag i hon, skulle inte förvåna mig om hon ligger och sover..

Jag saknar dig.

Elvira- Favorit bild

Lite dåligt med kommentarer tycker jag. Börja kommentera mer.


Här är favorit bilden från igår

Johanna-let's bring it back

Hallå dääär:) Just nu sitter jag och sjunger, hahhaa sjunger do you remember bara för att josse hade skrivit de som rubrik så började jag sjunga den låten. Ehm, igår vad gjorde jag igår, inte särskilt mycket. Kan ju inte skriva som dom andra att jag for till elvira och josse och sen till sofian och såg film, för det gjorde jag ju inte. Idag ska jag nog chilla och ikväll vet jag inte vad jag ska göra:) Skola imorn(U) HATA SKOLAN!!!!!!! har ingen rolig bild att lägga in så ni får låten jag sjunger på;) hatar dom smilisarna men ändå gör jag dom...


Elvira- Träning tidigt

Igår vid 3 kom josse då gick vi ut och fotade bilderna där nere. Sen tog vi det bara lugnt och så och vid 5 halv 6 började vi laga tacos med världens musik märkte vi efter att vi ätit och skulle starta den igen.
Efter de var vi bra här hemma försökte få någon att vara med, men många killar var på sm så det fanns inte så många. Eller det är typ de att ingen vill vara med oss.
Men sen kom elina hon försökte muta oss med massa grejer haha..
Vi for till Sofian såg en film som ändå var bra och de var en skräck. Brukar bara vara massa psyk saker. Men den här hade bra handling.
Vid halv 12 gick jag och josse hem till mig och sovde här. Natten har varit heeelt galen. Jag och Josse måste ju börja fundera vad som egentligen hände.
Vid 2 så ringer min bror på hem tellen och skriker att jag måste leta några papper för att han glömt bort sin pin kod. Så jag börjar leta och så han är ju inte nykter heller så jag tänker att de är därför han inte kommer ihåg den. Men jag hittar inga papper och så jag lägger på.
Vid halv 3 kommer han och en annan kille in i huset dom lever om hur mycket som hellst och jag hade nyss somnat om. Så då var det bara att gå upp igen.
Sen somnade jag om och vid 5 börjar kattfan hålla på och skrika och ska ha mat så då måste jag upp igen.
Sen vid kvar i 9 då ringer väckaren så då måste jag stiga upp och dra på träning. Herre gud vilken natt. Nu blevdet ett långt inlägg men ni behöver inte läsa.

Elina-Söndag, alla hjärtans dag

Nu har jag inte uppdaterat på ett jävla bra tag.
Men jag har ba int orka och haft tid. Eller jo, jag har visst haft tid men endå.

Under skoldagarna har jag inte gjort så  mycke, varit i skolan och varit hemma, tränat fotboll och gjort läxor.
I fredags Var jag med emelie erik och Gb, Vi var hos gb eller han och erik lanade. Vi gick på ica, vi va typ där en timma för erik kunde inte bestämma vad han ville ha. Vi var hemma hos gb vid halv 10?
Då såg jag å emelie på film och åt gebo och eriks chips och dricka medans dom spelade.

Igår(lördag) vaknade jag av att mamma kom in i rumet. Hon sa att jag skulle städa...(U)
Men iaf så gick jag upp och städade mitt rum. Jag dammsugade och plockade undan i mitt rum. Var också tvungen att sortera bort från min träningsgarderob. Som var väldigt stökig.
Jag var alltså hemma hela dagen. Efter middagen for jag till elvira och va med hon å josse. Vi drog vidare till sofian och såg på film där ''Jennifers body''
Den var bra.  när jag kom hem satt jag vid datorn och jag somnade i min säng vid 1 med kläderna på och sminket och allt, Vaknade vid 5.

Och nu äre söndag. Alla hjärtans dag. Idag är det fys men jag vet inte om jag ska dit. vi får se.
Ikväll ska jag iaf vara med min älskling erik:*


från gympan i fredags.

hah...fredag kväll

JOsefin-do you remeembeer

hello,är uppe ovanligt tidigt för att vara en söndag.Eftersom igår for jag till elvira vid 3 nån gång,vi gjorde massa sen började vi laga mat osv,det blev tacos=)
sen så kom elina,så då gjorde vi inte så mycket sen for vi till sofian en stund och såg film osv,sen sovde ja över hos elviraa och vi steg upp tidigt eftersom hon skulle på träning nu,så då for jag hem,det är typ skönt att vara vaken tidigt!



ge mig sommar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!


Johanna-Kostar det 3.90 blir det 2KG!

HALLÅ! hade tänkt vara med josse&elvira men eftersom att vi äter typ tio i 7 så hinner man aldrig göra något! Kan vi inte äta samma tid som normalt folk? näe för dom börjar med maten typ 6. SUG! så det blir väl att vara hemma och trycka godis. Pappa köpte för 80kr och nu får han typ ångest för det hahhahaha. Sen är sandra i malå så jag kan inte vara med hon heller, kom hem din fis<3

tja persson


Josse&elvira








Sådär fina bilder!!

Elvira- bra väder

Det är grymt bra väder ute och jag vill verkligen inte sitta inne nu, har fått med mig Josse så vi ska ut och fota lite nu.
Blir säkert bra, ska komma igen med bloggningen snart.


SchhnnyyYGGAaa
Varför ska ja alltid förstöra bilderna med att börja skratta?

Fia- try to run, i will love you forever

Ikväll äre mys i soffan med vänner tror jag.
Å imorgon bitti- UMEÅ!!!!!!! WIHOOO, shoppa umgås med härliga brudar. Fanny tar med sig kameran och natten spenderas i härliga björkarnas stad!

Josefin-really damn good

Kan ju börja med att säga att jag har fan ont överallt!
har haft ont i höften sen helgen vet inte varför,sen igår var jag på fys,ryggen DOG eftersom vi skulle plocka nå koner åså det gjorde sjukt ont.sen så har jag träningsvärk i magen och armarna &lite i benen,nog för att det inte är mycket träningsvärk men,och idag....hade vi gympa sista timmen,längskidor...johanna kör först i en nerförsbacke sen kommer jag sen elina,vi kör ju ganska fort men sen kommer ett jävla HOPP mitt i allt,och jag ramlade såklart och landade med all min tyngd på svanskotan-.-tog så GRYMT ont haha men nu äre lite bättre ïaf.

Och ÄNTLIGEN helg,var verkligen efterlängtat!är rikigt glad nu alltså.
skoldagen gick typ foort,vi hade hk näst sista lektionen,jag och johanna var spyfärdiga efteråt eftersom vi tävlade vem som drack upp vårat vatten först,OCH GISSA VEM SOM VANNN??amen det var jag såklart,vi drack riktigt mycket vatten,typ flera liter.


HAhah jag har bara söta bilder på elina♥

Johanna-Inte göra nånting alls, ska jag göra något ska det vara något najs

Helloo=) SItter och lyssnar på Mange Schmidt just nu:D Ska på träning sen men jag kommer typ vara ensam.. PALLA!!!! Hoppas det inte är nåra 2&2 övningar(a) Det roligaste är Aerobicsen och förra gången sa hon att det KANSKE var nya låtar till idag:D WIHOOO=) Men ja, ska typ gå och se tv snart, asså träningen börjar om 2 timmar, hinner typ sleepa ett tag. Aja nu får ni en bra låt:D eller ni får nåra bra låtar!



Mange Schmidt - Ledig


Ke$ha - Party at a rich dude's house


Mange Schmidt - Wingman (lite konstig i början;p)

I cannot go to the ocean I cannot drive the streets at night I cannot wake up in the morning Without you on my mind




Fia- happy birthday and so on

Fyllde som sagt 15 år för 10 dagar sen!
Nu ska jag ha kalas för farmor och kusiner. Gott med fika å kanske några pressenter!
Har hunnit fått:
Moppe och moppe kortet
Bensin och olja till moppen i ett år
Pressentkort på huvudsaken
Convurse
pengar
örhängen
pressentkort osv:)



å på fredag ska jag boka tid på körskolan för att gå kurserna som behövs för att ta moppe kortet!!

Johanna-Naaajs Jonne, NaaAAaAjs

Får damp på denna dator!! Och igår gick det inte att logga in på blogg.se så jag kunde inte uppdatera. Ska snart iväg på träning i tältet denna gång. Har inte så bra kondis och sånt nu men äh orkar inte bry mig. Hoppas bara vi får se Elviras målschest(?) hur stavas målchest ahahha omg!!! aja, ska börja byta om eller fortsätta byta om nu:)

Elina-Tisdag

Asså jag vet inte riktigt hur jag ska börja inlägget? jag skriver typ hej varje gång men ja. Orka.
Jag sitter iaf nu och lyssnar på musik. Ikväll ska jag ba slappa. Får inte göra nåt för min mamma. Ville träna lite i garaget men icket. Ska nog träna lite extra när jga kommer hem från träningen imorgon ist.

Igår hade jag då konfa hela dagen. Vi gjorde lite olika där. Vid 7 for jag hem därifrån och emelie kom till mig vid 8. Vid 9 kom Erik och Erik hit. Vi pratade lite osv, Själv somnade jag nästan och Erik(F) somnade.
Vid 11 for dom iväg och då gav jag emelie en billys för hon hade visst inte ätit nån middag(A)
Jag somnade halv 1 ? jag va så himla trött.
sen väckte emelie mig halv 2 och sa att jag var tvungen att borsta tänderna och tvätta bort sminket...jobbigt:(

Vi vaknade imorse vid halv 10, Vi gjorde oss klara åt lunch och drog oss vidare till stan med kvart över 11 bussen. Vi lämnade emelies saker på hennes mammas jobb sen mötte vi virrreeee. Vi följde han till subway där han åt sen gick vi på stan osv. De va riktigt trevligt. Träffade typ många jag kännde. Eller näe, typ 4 st:]
Tog kvart över 5 bussen hem. Åt middag och nu sitter jag här och ska snart göra matte, duscha, göra engelskan och spanskan...



JOsefin-everything is going to be alright

Dags för ett inlägg,ja har som sagt varit i stockholm i helgen,var väl najs:D
köpte massa kläder,smycken & annat,hade faktist tänkt visa,men orkade inte hehee.
och gu så skönt att vi var lediga igår och idag.Idag har jag varit på stan med elvira marklund,köpte skor och nå andra grejer.Ikväll ska jag vara med elvira och vad vi ska göra får ni INTE vetaa,vet att ni är nyfikna;););)
haha...nu sitter jag och äter godis från igår,men nu ska jag göra lite annat.


HAHahah JORPS:O?!


Elina-Måndag

GODMORGON:D!
imorse steg jag upp halv 10. För jag skulle duscha. Så snart ska jag göra mig klar osv sen ska jag äta nåt och dra mig till sofia. Vi har nämligen konfa idag.
Från 1 till 7 eller nåt. Efter den så ska emelie komma, direkt från hennes ridning.
Hon ska sova här. Imorgon så ska vi på stan och möta virre å petter, sen gå till emelie.
Det blir säkert roligt.

Igår var jag hemma hela dagen(inte kvällen). Först när jag vakna så var jag tvungen att göra matte...gjorde dock inte så mycket för jag kännde att de va för ansträngande för min hjärna. Jag kolapsade nästan. Var tvungen att tänka för mycket. Så medans jag tog ett break från matten kom jag på att jag ville baka. Johanna gav mig kakreceptet på subways bruna kakor. Eller kanske inte EXAKT de receptet men vad vet jag ?
Då kom jag fram till att vi inte hade farinsocker hemma. Då kom just pappa hem med skotern så jag tog på mig antons skoterkläder sen skjutsade han mig till maxi. När jag köpt sockret så körde vi en extra sväng med skotern och satan va pappa drog på.
När jag hade bakat ett långt tag så var jag äntligen kklar. Dom vart rätt goda faktist.
Dåsatte jag mig vid datorn ett tag och sen vare dags för mig att göra mat. Lasange. Hk läxa...
Den vart också rätt lyckad. När jag ätit skjutsade mamma jag å pontus till emelie. Jag tog med mig några av mina kakor com jag bjöd emelie pontus å emelies syrra på.
Vi såg på film och pratade och lite olika. Vid 11 for vi hem och då satte jag mig vid datorn. Lade mig och sov kring 3.

Kanske lite drygt att läsa men...haha

 allt för söta?

elvira-heloo

gjorde bort jobbet idag på 1 och en halv timme, hur skönt väder som hellst ute ju. Var bara skönt att få komma ut ju.
Idag har jag inga planer vill då inte sitta inne iaf. Ikväll ska jag vara med Josse och Fia. Josse har ju varit i stockholm så jag längtar henne.

Lite dålig uppdatering, men i fredags hade vi disco och jag koolade direkt jag kom hem. Och igår var jag på stan med jorps på dagen och på kvällen var jag med linus. Koolade i bilen hem från han, har aldrig varit så trött förr..

Det kommer att lösa sig.

Johanna-Hatar att komma på rubriker

Hallåå däär! Har inte uppdaterat på ett jävligt bra tag nu, men min dator hos pappa är trasig men den är nog fixad nu:) Är hos min mamma nu för er som inte förstod det. Ehm ja, idag har jag varit på stan med elvira, vi hittade våra skolavslutningsklänninger, eller? Åt på subban också. GÖTT som elvira säger. Köpte ingenting men ska få nya skor snart, MINA ÄLSKLINGAR SKA BLI MINA, YES, ÄNTLIGEN!!!



elina-Lördag

Hej. Sitter nu och äter vindruvor. Riktigt gott.
Och väntar på maten...som kommer bli klar om en timma typ:( eller vi ska äta plankstek och de tar typ ett halvår att göra känns de som.
Men iaf så klarar jag mig för jag har ju mina vindruvor :D

Igår hade vi disco, De kom inte så jätte mycke folk om man jämför med vårat förra disco.
Det var roligt tycker jag:) Mer om den kvällen har jag nog inte mer att säga, När jag kom hem satt jag vid datorn till typ 1 sen såg jag på tv och sen slockna jag vid 2?

Idag vid halv 1 for jag på edda där jag mötte emelie å hennes syster amanda. Vi såg på deras lillebror marcus match. Dom vann! hurra. Sen tog vi några fina bilder där också fast..........Dom är för snygga för att visas:]
När vi sett klar den var klockan lite över 2. Då tog jag och emelie en promenad till vitbergsbacken där vi träffade min underbara erik:* vi prata med han en stund osv sen gick vi vidare hem till emelie där amanda bakade chokladbollar. Vi hjälpte till lite sen smakade vi såklart på dom.
Vid halv 5 blev jag hemtad och ja, Har inte gjort så  mycket närn jag kom hem.

Ikväll ska jag vara med erik. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Typ maxi, se på film och nåt. Får se om jag kanske ska sova där också. Men ja, jag hoppas alla får en trevlig kväll. puss




Fia- peace

Nu bär det av till jobb, ska jobba 12.00-21.00 jag vet att ni är avens...

Fia- jag vet ni saknat mig?




HAha, elle?
Vaken typ en timma före väckaren... Så då vare musik som stod högst upp på göra idag listan.
Fias Fredag, den 5Februari 2010
Musik, frukost
Säga hejdå till josse som åker i väg till sthlm... FUSSK :(
Cykla iväg till skolan, undra hur kallt det är idag?
Ha syslöjd, jag gör en nalle :$
Ha so, håller på med politik osv.
Äta lunch, vad är det för lunch idag?
Ha fotboll, mottagningar och vändningar (Y) (behövs tränas!!!)
Cykla hem.... .....
Fara och bada med min ''plast'' mamma, Klara och Tilda.
Träna med laget!
Hem till pappa, äta middag! FREDAGS MAT ÄR ALLTID AS GOD :*
Till mamma, duscha fixa osv.
(är helt slut efter dagens SPÄCKADE schema)
Men tvingar pappa skjutsa mig till norhammar.
Umgås med MASSOR med härligt folk (får jag hoppas :$
Vänta på att Elvira ska städa.
Hem.
SOOVAAAAA! kommer vara trött som en björn.


Josefin-listen baby

Asså det är inte alls bra uppdatering nu alltså,fia:O?!
haha inte ok.Imorogn drar jag till stockholm,vid 10 går flyget i thiink.för dom som ville veta!
asså ärligt jag vet inte vad jag ska skriva,vad är det ni vill läsa om egentligen:)?

jag är så sjuk läss på skolan nu,vill bara kräkas.Går runt och är död hela skoldagarna,behöver verkligen lov NU!
och GE MIG SOMMAR!hata vintern...vem gillar kyla egentligen?
nu ska jag bege mig neråt och ta mig nått att ääta.

haade!


Elvira- moget

Ikväll blir det fys, frågan är ju när man ska hinna plugga?

Elina-Torsdag

Hej, Sitter nu och väntar på maten. Är något så hungrig. Tror jag? jag är inte säker på om jag ätit mjölk eller om jag är hungrig:( jobbig kännsla.. MEn iaf så var det skola idag. Det var typ en vanlig dag. Jag var halverst död och ja, vanliga lektionerna. Jag tycker skolan har blivigt så jävla mycke tråkigare nu. Nått har hänt.
När vi åkte hem med bussen glömmde både jag josse å pontus trycke på stoppknappen så vi åkte en hållplats förlångt..haha typ jobbigt:(

Ikväll blire fys, halv 9=)
Och plugg, eller jag ska plugga en stund efter maten före jag far på fyset.
Jag var typ taggad idag!

Imorgon äre fredag! YES!
Det känns skönt, Men helgen kommer gå jätte fort så de är nästan inte värt att man har helg:(
Vi är lediga på måndag och tisdag nästa vecka kom jag på. Fast på måndag har vi konfaträff. På en ledig dag:((U)
Men jag får överleva.
Och föresten så blire att tagga disco imorgon:D!

för dom som inte vet:

Dico
Norrhammarskolans matsal
18.30-23.30
15 kr
dj paradize
5 första gratis
KIOSK med godis å dricka.

sådär, nu vet ni



haha...slänger in en dunder fräsch bild på mig:O
loveit(L)

Elina-Onsdag

Hej. Idag äre onsdag. Vi är väldigt dåliga på att uppdatera. Vet inte varför? men själv så har jag bara inte orkat. Jag tror jag kommer dö av stress. Jag blir sur jämt, och ja, allt känns typ jobbigt. Vet inte vad som är felet. Men ja, jag hoppas det blir bra snart:)

Idag vare skola. Vi hade bild. Som jag gillar mycket. Det är nog ett av de få roliga ämnen i skolan. Eftersom jag gillar att rita. Men aja, jag vart iaf klar med mitt självporträtt. Och jag måste få säga att jag inte vart nöjd:S
Det vart inte ens likt mig...(U) men jag orkar inte bry mig. Eller jo de gör jag ju, men endå(A)

Jag är typ sjuk och har varit sen i söndags så jag var varken med på träningen i måndags eller idag. Har bara slappat. Igår kom erik hit och vi tog de lugnt eftersom båda typ är sjuka. haha.
Men nu börjar iaf min förkylning försvinna så vi får hoppas att jag är tillräckligt frisk imorgon när vi har fys. För på det vill jag fara. Känner att jag måste få plågas lite.

Ikväll har jag druckit varmchoklad och pluggat lite läxa. Eller det gör jag nu, men jag tog en paus och bloggade lite eftersom jag endå satt vid datorn.
Jag har också ritat lite ikv.
Såhär vart då resultatet:

Gjorde den inte så noga menn ja, jag hade tråkit så jag tog mig tiden att rita en liten bild:)!
haha och om ingen ser så äre ett bitmärke på päronet(A)

Nu ska jag träna på glosorna som jag glömmt göra. Jag glömmer allt och hinner inte med nånting heller:(
JAG MÅSTE FÅ SOMMAR!!!! Enda räddningen

josefin-ajshdh

HEJSAN:)
har varit på skolan idag,men är typ sjuk.eller förkyld och mega ont i halsen.
fick veta att vi är lediga på måndag och tisdag nästa vecka JIPPEEEE:D
och på fredag är jag också ledig för då drar vi till stoockholm!:)

ska snart på restaurange för farmor fyller år:)men ni får ha det bra.hejs


Elvira- dålig uppdatering för alla

Förlåt för att vi är dåliga på att uppdatera, men det verkar som att de inte är någon som riktigt orkar, inte ens jag själv. Så det får bli lite inlägg då och då nu ett tag

RSS 2.0