Elina-Onsdag

HEJJ. Jag sitter nu med andsiktsmask och hårinpackning.

Igår orkade jag inte skriva något men jag praoade iaf på dagen sen på kvällen var jag med älsklingen, vi gjorde inte så mycket, tog de lugnt eftersom jag hade stigit upp 6 på morgonen och jobbat hela dagen..

Idag så praoade jag och josse som vanligt, Vi slapp jobba i verkstaden idag så vi gjorde pappersarbete och en massa i kontoren ist. Vi har slutat 4 varje dag så de gjorde vi idag också. När jag kom hem så hjälpte jag pappa med maten, vi gjorde tacos och åt på fin bordet eftersom pappa fyller år idag Grattis pappa!
Jag gav han en teckning, men han ska få mer vid senare tillfällen. Efter maten tränade jag och efter den har jag duscha och nu sitter jag här.



Lite bilder från igår och idag:











De här sakerna fick vi med oss hem som sovenier (stavning?)
En termos, En mobil laddare man kan ladda med vars man än är och när man än vill utan att behöva ett uttag, den går på batteri!!
Sen två små saker som ni inte får veta vad de är..

Johanna- Please don't turn away

Hallå där, var ett tag sen jag uppdaterade här. Har ju prao i veckan och just nu är jag hemma på lunch:) Ska snart äta något sen sitta vid tvn tror jag. Är typ svettig nu för jag har just varit ute, hahah, och lekt. Om ni som inte vet så praoar jag på dagis. Sen kan jag säga att en kille, jag verkligen smälter när jag ser han. Sen trodde jag han inte skulle komma idag men sen kom han där. ÅÅH, asså ni skulle se han♥ Aja, ska äta nu, vi hörs:)


Elina-Måndag

Hejj, idag började då våran prao vecka och jag och josse håller till på berco.
Vi har avinstallerat datorer, tagit ner hyllor, bärt ut elektronik skrot, sorterar fakturor och massa annat, Vi har iaf aldrig varit osysselsatta.

När jag kom hem tränade jag på våran crosstrainer, åt middag tog på mig hårinpackning och ansiktsmask och nu sitter jag här och ser på film ''Confesssions of a Shopaholic''
Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, Typ bara vara hemma. Är rätt trött.




Vi avinstallerade dom här (8st) och en till dator. Rätt så drygt men de funkade endå.

Nu ska jag skölja ut håret och ansiktet, ha det bra puss.

Elvira- Menat


Elvira- hehe


Det snöar inte ute, inte alls.

Elina-Lördagkväll


Sitter nu med andsiktsmask och ska snart skölja ur den.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag Städade och mublerade om i mitt rum, skottade gården med mamma sen for vi och handlade på maxi.
När vi kom hem Gjorde vi mat sen kom pappa och anton hem från malå och då åt vi.
Efter maten kom josse och vi såg på film, Åt chips och sen gick vi ut en stund i det ''vackra'' vädret.
Hon for hem vid halv 12 och som sagt så tog jag på mig andsiktsmask då :)!


sötis


Elina-om mublering



Mublerade om mitt rum idag. För er som inte sett mitt rum förut äre ju inte så lätt att se skillnad. Jag glömmde ta bilder före. Men såhär blev de iaf.

Elina-dagens outfit



Elina-Lördag

Godmorgon gott folk. Jag blir så arg på vädret!! vill inte ha någon mer snö!
Men vad jag såg så ska det bli lite plussgrader till veckan så vi får hoppas att det försvinner en hel del då.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Måste skotta sen följa mamma och handla....sktikul...
Vill på stan men vi får se om jag hinner.
Och ikväll får vi se vad som händer.

Igår var jag med Älsklingen Wille Gustav och Erik. Dom lanade, eller inte ljungholm så jag och han såg på tv och åt popkorn. Först så gick vi på maxi och där tog de tid innan alla bestämmde vad dom skulle ha, men själv så slutade det med att jag kom iväg med en popkornpåse.
Vid halv 12 gick jag hem från erik och då satt jag vid datorn tills jag la mig för att sova.

Nu ska jag gå och duscha så vi hörs, hejs


Elina-Fredag

Hej, idag är det fredag, betyder att det är helg! yes,
Men man hinner inte ta ett andetag innan det är skola igen...Fast för oss blir det inte skola efter helgen för vi har prao, jag och josse ska praoa på Berco ofc och då blire att äta på brännan...
Det blir säkert skoj. Sen veckan därpå är det lov, YESSSSSSSSSS så jävla skönt.

Ikväll blir det att vara med erik och Gb tror jag. Vi får se var vi hittar på för något.
Har inte så mycket mer att skriva mer än att jag behöver köpa nya kläder...
Men det kommer jag nog köpa när jag far till stockholm med konfan om typ en månad.

har inge mer att skriva så hejs♥

Johanna- Now it's to late to say i'm sorry

Hallå people. Idag har jag varit på skolan, hade jävligt najs dag:D:D:D Först hade vi engelska, sen egentligen halva NO:n, men då kom aldrig gerry, och då for vi till Nordanå för att se en teater:) Den var typ rolig hahaha, eller ja inte tjejen hon trodde bara:o Sen var perre jävulskt rolig också, HAHAHA, jag dog. Sen gick vi tillbaka till skolan och åt, sen HK och på Hkn gjorde vi bullar<3 guud så gott. Sen gympa och då hade vi Pingis:) Blev en liten grej där också men pallar inte skriva om det. Ska trycka nån bulle nu vi hööres. Eller jo justja, var på stan med sandra igår kväll, eller dom hade Tjejkväll på gina, köpte ett linne, bild nedan:)

103:- (20% rea) Från GinaTricot



Elina-Torsdag

HEJJ, kom hem från skolan för ett tag sen och nu lyssnar jag på musik.
Ikväll ska jag träna med city klockan 6-7 Och sen blire fys halv9-10.

Igår (onsdag) slutade vi tidigare, eller vi hade ingen boll i skola eftersom bollhallen taket har rasat ihop...det var inga roliga nyheter. Får hoppas att den byggs upp igen så fort som möjligt.
Iaf så följde johanna mig hem och vi började på våran musikuppvärmning och den är helt klar!!! så nu behöver vi bara plugga in den så den sitter. När vi tränat på den och ätit middag drog vi vidare till träningen som var 7-8 i tältet.


JORPS(L)

Johanna- Rubrik

Hej alla. HAde ju somsagt friluftsdag idag, började halv 10 & slutade 12! JÄVLIGT NAJS!! åkte längdskidor med josse & elvira, och jag har nog inte skrattat såhär mycket på länge. Rune är fan galen, han har inte alla hemma, inte alla hästar i hagen, hissen går inte ända upp, osvosv...
Och nu vill jag inte göra reklam eller hahha ja vad man nu ska säga, men alla läsare här det skulle vara skitsnällt om ni ville rösta på mig i en tävling, okej ni kanske tycker det är "fult att skriva det här" men jag bryr mig inte, tack på förhand. klicka här om ni vill rösta, på nummer 4. och man får typ spamma med röster:p

Elina-Tisdag

Idag var det friluvsdag då. 10 i 8  skjutsade mamma mig till junibackens pizzeria där bussen gick från. Jag satt med erik i bussen.
När vi kom fram tog vi på oss grejerna och åkta iväg i backen, Tog lite pauser och fikade och åkte sedan vidare. Det var riktigt skönt att åka eftersom det var så fint väder. Och jag baila inte en enda gång. WOHOO!!
Vid 2 gick bussen hemåt och då satt jag med erik också. Och jag somnade i busssen...sen var jag tvungen att gå hem från pizzerian med 80 kilos väska och brädan...



Visst blir man hungrig av denna bild på nåt sätt ?


Elvira- helo beautiful

Köpte naturgodis som jag skulle ha med mig imorgon, självklart är den slut redan. Har tryckt allt.

Imorgon ska jag åka längdskidor på friluvsdagen. tjiihooo fråga mig då inte hur jag, josse och jorps tänkte. Men de ska vi iallafall göra. Blir nog att ta oss någon sväng in till reine i skogen eller vad säger ni?
Ska forstätta trycka dom sista nötterna sen lägga mig och sova för att tagga en frisk dag i skogen imorgon:). Ha en bra kväll bitches

Elina-Måndag

Hej gott folk. Jag kom just hem från träningen och ska nu slänga mig in i duschen.
Idag efter skolan gick jag josse johanna och elvira till stan och köpte fika till morgondagen. Vi har friluvsdag(stavning?). dom tre brudarna ska åka längdskidor och jag ska dra till storklinta och åka bräda. Det suger att man inte ska fara till bygdsilium, den backen är mycket bättre.
Men det blir säkert roligt endå.


För alla som vill veta så har jag gjort den på slöjden:] blev klar med den förra veckan...min slöjdlärare sa att den va fin och jag skulle få G men hon sa att jag hade hållt på med den hela 8an och att det påvärkar betyget på arbetet:O....bullcrap

Johanna- Randomdude's

Hallådär gottfolk. Sitter och ser Ballar av stål, fast det är reklam nu, men det enda jag kan säga är: Fyfan vilka spårade människor, men jag älskar dom ändå! Strippan som börjar strippa på bussen, hade han kommit mot mig hade jag dött, allvarligt! Sen typ en jobbig jävel som går runt och målar en handikappbild på alla parkeringar på hela ullared, sen en annan tjej som sitter och petar näsan och äter upp det på en dejt, hahaha omg. Jag orkar inte. Ska snart gå och lägga mig, har lagt in låtar på mobilen därför sitter jag här:)


Elina-Söndag

Godkväll gott folk sitter nu och ser på Wipeout och försöker plugga med matte..det går inget vidare måste jag få säga då. Men ska kämpa vidare. Har prov imorgon:S

Igårkväll var jag med emelie och victor, vi gjorde allt möjligt sen sov jag och victor hos emelie.
Vi vaknade vid 10? och ja, gjorde inte så mycket. Vi fikade osv sen for victor med bussen hem och då drog jag och emelie på vitberget och åkte snowboard i det fina vädret.
Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Ska inte lägga mig allt för sent eftersom de är skola imorgon. puss♥


Elvira- Malå



Om jag använder koola ofta? nejdå inte alls. Inte då nu iallafall HERRE GUD JAG HÅLLER PÅ ATT KOOOOOOOOLAAA.
Allvar om jag endå börjat klaga så börjar vi uppifrån, håret kliar? hårlöss? naedå men de göre iaf. Sen svider det i ögonen och näsan brinner på kinderna svider på lepparna. Svettas om kroppen( för jag har 40 lager kläder) Bränner över allt på hela benen asså menar både ute och inne jag har så ont i benen att jag börjar fundera på att amputera. Men annars så äre ju toppen har inte dött.. en..

Har kommit hem från malå och känner mig död. Om jag får uttala de så. När jag inte är dööende eller jo de är jag.
Ikväll blir de träning eller klockan 6 har jag träning sen ska jag se linus match om jag orkar ta mig dit. Det får vi allt se. Skola nu i en vecka, sen prao och påsklov. Känns ju gaaanska underbart.

Elina-Lördag

Godmorgon gott folk. Har just tagit mig en dusch och tänkte planera dagen.
ikväll ska jag iaf vara med emelie victor och hans kompis. Vet inte riktigt vad vi ska göra än men det blir säkert roligt. Mamma sa just att vi skulle äta kinamat ikv, wohoo, super gott.

Igårkväll var jag då på snowstorm med Emelie Sofia och Moa. Vi åkte alla 4 bräda. Så vi åkte lite bräda och kollade på hopptävlingen, moa fotade lite så jag lägger nog in lite bilder sen när hon skickat några.
Vid 11 for vi hem.
När jag hade lagt mig i min säng och såg på tv med ganska låg volym då hörde jag min gitarr börja knarra sen spretta det så jävla högt. Jag vart livrädd och sprang ut till mamma och sa att det spöka, och när vi gick till mitt rum så var en sträng av :(:(:(:(:(:(:( det spökar i mitt hus det sätter jag pengar på! Tror ni det gick bra att sova sen när det låter lite här och där i mitt rum...svar nej.

Nu ska jag göra matte...(U) puss♥


Elina-Fredag

ÄNTLIGEN  HELG. fast den kommer vara slut innan jag hunnit tagit ett andetag.
Idag så har det inte hänt så mycket, vi hade löpning sista lektionen för bosse hade simning med killarna men vi satt och snacka i gympasalen ist. Vi tog kvart i 3 bussen hem och han körde solbacken WOHOO!!!!♥
Ikväll blir det snowstrorm. Hoppas det blir roligt. ska åka snowboard.

Igår hade vi hål på No:n. Då gick jag josse johanna och elvira till stan. Där lämnade jag igen mina jeansshorts och jag köpte Ljusrosa konverse och en svart bikini. kommer bilder längre ner.
På kvällen tränade jag med city klockan 6-7. Det var roligt, det gick bättre för mig den här gången än förra gången jag träna med dom. Var mindre nervös igår.
Sen när jag kom hem bytte jag om till fyskläderna och drog vidare till fysen som var från halv9-10.

 
 699 :- Stadium
149:- Lindex


Elvira- hehe

Allvar vad har jag gjort idag? Sovit seriöst på engelskan gick det ganska bra, NOn också men sen SOn ja då slumrade jag till. Sen gjorde jag inget resten av lektionen. Sen var de lunch, var så hungrig att jag höll på att koola. tikka till lunch, åt galet mycket på kort tid? Sen efter hade vi hk tryckte då en jumbo pirog. Idag kan då ingen klaga på att jag ätit dåligt, shiet asså.

Efter de hade vi gympa då låg vi i gympan hela dagen. Skit skoj verkligen... låg och lyssnade på radio sen for vi hem.


bröst?




Elvira- döööööd

Asså det här var då verkligen värsta kvällen på länge, tränade först med city gick riktigt bra. Och var helt slut efter den. Sen for jag på fysen, tror alla tjejer som var där inte fattat vad som hänt. Blev inte så mycket för oss tjejer för våra ben bara for överallt. Det var helt sjuukt. Aja nu blir det dusch sen säängeeen.

Johanna- Give me your strength


Johanna- Me like me like me like


Ringar - H&M | Skor - Converse | Klocka - Jet Set | Tröja & Jeans - GinaTricot



Satt och gjorde ett kollage nyss:) Gillar typ att göra det;$ Eller jag gör det typ ofta men jag hittar nästan aldrig några kläder, men idag blev det ett ljusblått&svart. Ni kan få några bra låtar också:D


1. Rihanna - Rude boy
2. David Guetta ft. Kid Cudi - Memories
3. Jason Derulo - Ridin' Solo (dålig kvalla)
4. Trey Songz ft. Fabolous - Say Aah

Johanna- Torsdag

Hallå folket. Idag var det skola, hade spanska prov och det gick väl sådär. Chansade på vissa och kunde vissa. Fick tillbaka engelska provet och jag hade VG+. Ikväll blir det nog ingen träning för mig:] Känner mig inte så taggad(a) Vi hade hål idag och elina köpte en bikini och ljusrosa converse som var skitsnygga:D:D Har inget mer att tillägga, ikväll ska jag nog packa grejjer för imorn far jag till mamma. Saknar hon♥

finflicka:)


Johanna- Jag ber en bön


Den här låten får mig att gråta grymt mycket, så om jag vill gråta är det bara att lyssna på den



Hade träning ikväll. Vi var 7 stycken;p Fast det var typ småskoj. I slutet körde vi NH mot KANAL. Lag NH bestod av : Jag, Jonne, Perre & Elåjna, och lag KANAL bestod av: Mimmi, Linnea, Mikaela & Stefan. hahah, enligt oss vann vi lätt. Ska gå och lägga mig i sängen och plugga lite spanska, håller på att ladda över låtar på min mp3, den finaste<3<3 & bästa. Men min mobil funkar inte eller förhoppningsvis ska vi hämta ut den andra imorn, är ingen supermobil men bättre än ingenting.


Elina-onsdag

Idag var de skola...vi hade so prov och ja...vill inte prata mer om det.
vi hade fotboll på boll i skolan och de va rooligt fast jag va jävligt seg idag...orkade typ ingenting.
Snart ska jag byta om till träningen. Den börjar 7.
sen blire att plugga spanskaprov som vi har imorgon.

Igår gick jag erik och wille hem från skolan. Vet inte varför dom ville och sen gick dom så jävla segt så de tog tid...jag följde erik hem och vi gjorde inte så mycket. Jag höll på att frysa ihjäl så erik rullade in mig i filtar, snäll pojke:]
sen på kvällen pluggade jag so och såg på tv med josse och johanna!

Imorgon har vi hål 2 timmar för vi har halvklass NO. Då blire att fara på stan. Ska lämna igen ett par jeansshorts då också.

vet inte mer vad jag ska skriva, men skriver mer sen eller imorgon. puss


ni är så fina pojkar...

Johanna- all for you

Hej alla. Känner att vi är dåliga på att uppdatera, men ingen har ork nu och vi har prov. Så ni får ha tålamod och se tills vi uppdaterar igen:P

I pray a silent prayer for you, because i need you.
I pray a silent prayer for you, because i can't live without you.
I pray a silent prayer for you, because i love you


Elina-Måndag

åh...skolan är tillbaka igen-.- nu blir det att se fram emot påsklovet sen är det sommaren som väntar!
jag taggar sommarn till 100. Då blire moppe också! yey
Nu måste jag byta om och  tagga träning!
Vi hade simning idag på gympan. Typ roligt fast endå inte...men aja.
vet inte mer vad jag ska skriva. På skolan händer de inte så mycket..
hejdå

Johanna- Ikväll blir jag officiell skogshuggare

Såg att vi hade simning imorn på gympan, vilket innebär att ikväll är det jag som hugger skogen på benen;) Skojja, har faktiskt ingen skog! Även om jag skulle vilja, då är man ju varm, vinterpälsen vettu:] Skojja, jag vill inte ha det jag måste typ vaxa mina ben!!!! Ska typ göra något så jag aldrig får hår på benen:]

våran gympa/BiS under veckan, har fotboll med killarna båda gångerna..

Elina-Söndag

hej jag sitter och dricker sprite och funderar på om jag ska ta en prommis.
Det är så fint väder idag också.
Sandra och hennes familj for för en timma sen ungefär.

Igår vid 4 tiden kom sandra och hennes familj hit. Då gick jag och sandra upp på maxi för det var 3.90. hon glömmde sitt godis här...
Sen åt vi förrätt sen varmrätt och efterrätt...satan så mätt jag var igår:O mellan varmrätten och efterrätten såg vi hipp hipp hora. När vi ätit efterrätten så gick vi på en promenad och svängde förbi erik där han och wille spelade wow. Då spelade jag och sandra Xbox 360 och lite key board. Vid 11 gick vi hem igen. Då spelade vi lite på Vårat digitala trumsett som pappa köpt. Skit skoj. Sen dåg vi percy jackson fast båda somnade nästan på stolen så vi la oss och sov när vi hade kämpat oss vakna en lång stund!



Elvira- jossee


När hade du tänkt komma hem då...? saknar dig.

Johanna- Rubrikberg

Är ganska kul när man blir väckt av grannarna som åker skoter på morgonen, och när en av dom står och skriker: MANBOY MANBOY YOU CAN CALL ME MANBOY I DON'T CARE I SHOW YOU HOW TO LOVE om & om igen.. Då blir man så himla glad och älskar att man bor på ett kvarter fyllt med småbarn:) eller? HAHAH, kollade på våra svar på frågestunden för nån dag sen och jag kan inte hålla mig för skratt, ba : Nämn tre saker du gillar - Elviras svar: bjynnebjännebjassebjåsse. Jag måste nog dö, och bynnes homemade rastabyxor. Dom e finaaaa.


vill till stugan nu!!!!!!!!!!

Elvira- manboy, manboy

Låten är ju seriöst inte bra? eller asså den sätter sig på hjärnan så de är den jag går runt och sjunger, mamma sjunger någon annan hon vet inte själv. Hon fråga mig nyss om det var ordet only i nån låt? haha.
Har inte haft orken att uppdatera här känns det som, vet inte ens vilken dag det var jag gjorde de sist, torsdag kanske?

Torsdag: Bollhallen med linus hela dagen, han följde mig hem, vi åt, han följde mig på min träning, jag tränade, han for till tom, jag for och jobbade på ladan, han for på fys, jag for på fys efter, fast jag hann inte fysa.
Fredag: Jag gick ut och gick med fia, jag for till linus på kvällen, jag sovde hos linus, jag somnade halv 6 hos linus, jag vaknade av veckaren 9, linus skulle träna........., jag gick upp och åt frukost till hans pappas gitarr spelande, har aldrig haft en bättre morgon och då är jag helt seriös. Tänk er att dom sitter där och sjunger och spelar hans mamma och pappa, sen lyste solen också, aja vi for till stan jag gick från tältet hem, jag var sjukt trött men insåg att om jag sovde skulle jag inte kunna sova ikväll, jag kämpade mig igenom dagen, på kvällen myste jag med mami och såg mello, lovar att min mamma var helt störd igår, kunde inte sitta still sen sa hon att hon rörde sig som darin.
Idag: vaknar av veckaren klockan kvart i nio, tryckte på den här knappen som man inte får, vaknade klockan 5 i nio, gick upp åt, jobb.. och nu sitter jag här, redo för allt.. är så fruuuuktansvärt trött..


Igår bytte jag sånt här lakan i sängen, man sover helt galet bra då.

Johanna- I was aiming for the sky, ended up flat on the ground.

Hallå där:) Sitter och lyssnar på Keep on walking - Salem Al Fakir, just nu:) Igår var jag bara hemma och såg tv med pappa, och det blir nog samma sak igen. Fast om sandra hade varit hemma hade jag nog varit med hon eftersom jag inte har varit med hon på hela lovet. Ska snart fara och handla lite gott till ikväll med pappa:) Blir bra. Känner att det typ bara är elina som uppdaterar, men jag lovar, jag kommer igång snart(a)

så jävla kung program!!!!!!!!!!!


Elina-lördag

Godmorgon gott folk. Eller godmorgon kanske är fel ord?
själv har man då varit vaken en timma eller nåt sånt.
Idag är det super väder så jag tror jag ska sätta mig på bron ett tag och plugga.
Vid 4 tiden får vi främmande så jag ska baka en supergod kladdkaka nu som vi ska äta ikväll.
Jag och sandra ska nog se på film och kanske gå upp på maxi eller nåt liknande.

Imorgon är sista dagen före skolan....buhuu...men får bita ihop. Så länge är det faktist inte kvar till sommarlovet?
Vi går bara 2 veckor skola sen har vi prao en vecka sen är det påsklov igen. Så det blir nog inte så kämmpigt endå.


Elina-fredakväll

Efter maten for jag till erik. Vi gick på maxi sen for vi hem till erik och såg på  johan falk och myste.
Vid 12 for jag hem.  Sen har jag ba suttit vid datorn, sett lite på film och inte gjort så mycke.
Och nu ska jag nog lägga mig och sova.

godnatt gott folk♥

Elina-Tenacious D


Sitter nu och ser Tenacious D in the pick of destiny.
Ska snart dra mig till maxi och köpa tugummi.
Får se om någon vill följa annars drar jag själv=D


Johanna- Det bästa av de bästa

+elina

Elina-Fredag

SOLEN(L) de känns så härligt när solen lyser, betyder att snön smälter och sommaren närmar sig.
Imorse steg jag upp halv 11, Och ja. Jag har inte gjort så mycket. Suttit i solen en stund och sett percy jackson och kampen om åskviggen.
Den var skit bra!
Idag blire nog att vara hemma. Sen ikväll ska jag vara med erik och säkert några mer.

Igår hade jag så pluggar dag och städar dag. Fast det vart inte så mycket gjort nåt av det.
kvart över 5 tränade jag med City, for hem och åt middag sen halv 9 for jag på fysen. Såklart vare bara jag och Nikki som var tjejer, men det är roligt det också.


Johanna- VARNING FÖR GAMMAL VIDEO!!!


En random-kille som är så jävla konstig!!!!!

Elina-några brudar jag saknar..



Johanna- It's not always ends up like you want it to

Idag är det torsdag, 3 dagar kvar ledighet! Sen börjar helvettet om igen! Och vi har spanska prov & SO-prov då! Kommer inte kunna ett skit, iallafall inte av SO'n. Man får inte några bra pluggpapper utan roland står bara där och pratar, vill ha inge-gerd i SO!!!!!!!!!!! Idag vet jag inte vad som händer, blir väl att bara vara hemma tror jag. Chivas är helt galen fast nu sitter han som en staty och sover typ:o sär katt, aja ska fixa lite på mitt rum nu.

Hej skönheter<3


Elvira- var ute

Som vanligt vaknar jag tidigt, vaknade nu av linus 500 sms. Som det kändes, men det var bara 3 haha. Ska ner till bollhallen och kolla fotboll ålder 12. Skit najs, men linus ska vara domare så det är därför jag är där.
Ha en bra dag alla, och tips. Gå ut!! allvar hur roligt är det att sitta inne hela dagarna. Man ska vara ute.

Elina-Onsdag

Hej idag vaknade jag vid 10 tiden. Då gick jag upp och duschade och gjorde mig iårdning till stan.
Kvart över 12 tog jag bussen till stan med josse johanna och elvira.
Vi hyrde film åsså köpte jag ett par jeans shorts.

kvart i 3 for vi hem från stan och då gick jag förbi och träffade min älskade erik en stund före jag for hem och åt middag. På kvällen såg vi då film. Först Luftslottet som sprängdes och sen nån skräckis jag inte vet vad den hette?
Det var trevligt.

Imorgon blir det att städa plugga och träna. Får se om jag hinner med nåt annat.


Dagens köp,  199:- från h&m

Johanna- Sky's the limit

Hej bloggen och alla bloggläsare. Idag så var jag på stan med josse, elvira & elina. Vi hyrde filmer till ikväll, det blev Luftslottete som sprängdes och Incubus. Vi köpte även pannacotta som inte blev god! Den var jätte gelé-aktig.. Fail på den. Vi började att se luftslottet som sprängdes som var typ 2 timmar & 20 min lång. Sen for elvira, och när vi skulle sätta igång Incubus så funkade den inte:O Men då gick vi till mitt rum och testa och då funkade den, så vi såg lite av den men det var inte så bra skådespelare eller dom skådespelade inte så bra(a) Sen for josse och elina så nu sitter jag här. Ska gå och lägga mig och se tv nu, puss♥ Här är några bilder!


Jag hade på mig: Skor- converse, Lackleggings - Lindex, Tröja - Gina.

Fina flickor på bussen till stan:)

RAOWR PERSSON!!!!!

Vår failade pannacotta som såg så god ut:(


Äcklig pannacotta, men gott umgänge♥

Elvira- stan


Kom nyss hem från stan, har fikat med mamma och ska snart tabort det sista från mitt rum. Har seriöst tagit 4 dagar att städa det. Eller asså om jag hållit på hela tiden hade jag blivit klart på en dag. Men jag måste ju ha liv, så det har tagit ett tag.
Ikväll blir det film med brudarna förutom fia tror jag. Luftslottet som sprängdes och någon annan skräck står på listan. Toppen.

Johanna- You take me high up

Hej alla själar där ute. Håller på att fixa mig för snart ska vi på stan:) Men vi kan ju inte hyra film!!! så vi håller på att lösa det osv... Men nu måste jag fortsätta, blev ett kort inlägg:p


gullig pose<3

Elina-Tisdag

Idag vaknade jag och emelie vid 11? eller hon vaknade kvart över 10 tror jag. Men iaf så har vi inte gjort så mycke idag. Vi såg på film osv, Vid 3 blev hon hämtad och då pluggade jag lite. Har alltså 4 prov jag måste plugga till + att jag ligget efter i matten så jag måste jobba ikapp...Skolan tar död på mig helt seriöst.

Efter middagen så tog jag på mig vinterkläderna och drog mig vidare till elvira. Jag josse och elvira fick skjuts av Jacob till vitbergsbacken som vi åkte madrass nerför. När vi blivigt less det gick vi vidare till solbacken och åkte ner där. Det var sjukt roligt!
Vi drog oss hemåt vid 8 tiden och påvägen hem kom vi på att besöka johanna. Vi la oss på hennes baksida sen när hon kolla ut och såg oss sket hon typ ner sig.
Vi gick iaf in sen och såg tv resten av kvällen där. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Imorgon blir det stan sen filmkväll på kvällen med brudarna.


Sommar♥


Elvira- heloo

Shiet är helt slut i kroppen, jag josse och elina tog modet till att åka madrass nerför vitbergsbacken. Bror skjutsade oss upp sen åkte vi ner. Herre gud, gick hur fort som hellst, och man var inte snygg efteråt.
Efter det gick vi till solbacken istället åkte 2-3 åk där, för seriöst det var 1 meter snö och man var tvungen att krypa. Hur jobbigt som hellst, trodde jag skulle dö när jag kom upp och då är allvarlig.

Vi gick sen till johanna, och dom där jävlarna är ju beroende av desperate. Inte najs så jag gick hem själv och nu sitter jag här och gör precis ingenting, åt nyss mackor. Jag var riktigt hungrig efter det här träningspasset.


Johanna- KATTJÄVEL!!!!

ÅÅH! är ensam i huset och gissa vad som hände nyss? Jo en av kattjävlarna spydde och nu måste JAG torka upp det!! fyfan så äckligt. ÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!:@

Fia- i want to screem that i'm fucking loving you

Å har som sagt tränat hela dagen, nästan. Inte mycket mer iaf.
Jag hade häga förhoppningar på den här kvällen, ville göra nå rå kul. Men jaa man får inte alltid som man vill.
Ska nog ut med Josse och Elvira. Men josse svarar inte på mitt sms och jag har heller ingen lust att gå ut... vad ska man göra ute?
Diskuterar också med Fanny, att jag önskar att jag fyllde 16 så jag kunde springa å hyra en film.
Sånna här kvällar man önska att man hade en pojkvän HAHAHAHAHA pinsam fia:)

Hans lille bror typ :)

Johanna- Girls girls girls?

Hallåå? Flickor? Hur var det vi sa? Många inlägg per dag! Så kom igen och uppdatera!! Idag har jag inte gjort mycket. Hoppas att jag kan göra något ikväll om någon vill:) Har inget mer att tillägga, och ingen bild så ni får en låt.


Jason Derulo - Ridin' Solo

Johanna- Where is the love?

Halllååå Gott folk:D Vad händer idag då? Jag har ingen aning om vad jag ska göra, någon som vill göra något kanske?:) Vill inte bara sitta ensam och dega. Har inget mer att skriva, ska kolla om jag hittar nån fin bild.


HAHAHAHAHA asså kolla mitt instoppat på den nedre bilden!!!!!!

Elvira- Godmorgon

Tror att det bara är jag i hela världen som vaknar 9? Jag vill gå upp och fara ut. Asså vädret idag är ju helt underbart. Ska ta med mig sandra ut när hon vaknar, vet inte om jag lovade hon 10kr om hon fick sig upp före 10. Men jag tror inte att hon får sig upp då, så det är nog lugn för min del.
Jag ska typ gå ut själv.. alla har ju tänkt sova bort hela dagen så..

Arkiv bild. Råkar göra reklam för min andra blogg nu också men.

Elina-Måndag

Hej, Nu sitter jag och emelie och gör ingenting...eller hon håller på med mitt hår.
Ikväll har vi varit hos wille med han erik och erik. Vi har spelat tv spel sett på film och snackat osv.
Vi kom hem för att tag sen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu..

Imorse vaknade jag och stina vid 10 typ? Vi somnade halv 1 igår med alla lampor tända och allt...båda var jätte trötta. När vi vaknat till gjorde vi plättar sen kvart över 2 tog stina bussen hem. Då tog jag mig orket och for ut och sprang. 5 hade jag träning sen vid 8 tiden for jag och emelie till wille då.

Ha en trevlig natt. puss♥


gammal random bild..

Johanna- ÅÅH!!!

Hallå där. Var alltså med jonne ikväll. Riktigt skojj faktistkt:) Vi har gjort mycket mycket. Och vill ni veta en sak? Jag är skit mörkrädd:( Hatar att gå hem från kompisar på kvällarna, som nu när jag gick hem från josse så gick jag och sjöng hela vägen sen tittade jag aldrig upp, förutom vid ett tillfälle och då tittade jag rakt in i ett hus där det var kolsvart. Då ökade pulsen rejält asså! Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket(ojobbigt!!!!!) sen lägga mig och se tv:)

älskar negern & dom två killarna(a)


Josefin-bulle

  Hello,johanna for just hem från mig,vi har typ hunnit gjort mycket!
just nu sitter jag och äter nybakta bullar och saft tummen upp på det!

haha,nu ska jag gå och lägga mig,eller om en stund,ska bara vara lite social med lite peeeps på msn först!
puss♥


Elvira- linus<3

Åh shiet vad jag har skrattat. Allvar det var nått fel på linus idag hahah. Han var helt galen typ sprang runt... ahaha mysigt.
Han for iaf nyss och jag kommer väll sitta vid datorn till halv 3 som vanligt:) Ha en bra fortsatt kväll världen.

Fia- Vars håller du hus, Vi ska ju strida oss igenom den mörka natten.

Hemma från träning, löpning URSCH!
Ska inte dra mig iväg någon stans nu, för har träning 11 imorgon så blir en tidig kväll. Vi har MAQ träning från 11 till 12 sen ska man ta sig upp till bollhallen där vi tränar fotbollsträning från 13- 14 skulle jag tro! Har inte riktigt fullkoll än. Så det blir inga påhittiga planer imorgon på dagen.
MEN på tisdag kväll vill jag göra något kul!

fIA- världens finaste lillasyster

LIGGER Å RITAR MED KLARA!

Josefin-im starting something new



haha sämst kvalla men endå.

Jag och fia var och åkte madrass idag,det var roligt!
ikväll vet jag inte vad jag ska göra,vill göra nått.Men alla gör typ annat,ska se om jag ska göra nått med jorps...men vad finns det att göra?vill inte bara sitta hemma och inte göra nått...önskar bara att det kunde vara sommar.Men aja ska kolla upp något att göra nu.


Johanna- Ge mig sommar nu!



H&M har hur snygga bikinisar som hellst! Dom på bilden är nog mina favoriter:) Och en sån typ till höger fast vit, dom är också snygga. Just nu vill jag bara ha sommarlov! Att det är varmt och skönt, man kan gå i bara tights & en tröja, eller shorts och tröja på kvällarna. Älskar sommaren och vill aldrig ha vinter typ. Nu skulle all snö kunna försvinna. Tänker satsa på att bli hur brun som helst i sommar! Bara det är sol ute ska jag sola.


Fia- im happy.

Fredagen kom3 söta brudar på besök, middag och nightfligt stod på listan sen sova!




Haha uppladdningen av bilderna vart ju sådär!

ELVIRA- OM MORGONHUMÖR.

Allvar vad har ni för morgon humör? Kan det komma in en pansarvagn i erat rum och ni tänker, äh det gör väll inget jag skulle ändå vakna. Eller är ni den som är redo för krig direkt ni vaknar?
Jag lovar att jag är sjuukt bitter på morgonen, jag har blivit bättre. Sen är de olika från dag till dag. Men jag och Emelie började prata om det där och kände verkligen igen sig hos varandra. Och när hon sa att värst var när någon utanför rummet ska börja plocka ur diskmaskinen och bara slänger tallrikar och bestick runt sig. Och det verkligen sant när man sover och vaknar av en klirrande tallrik då vill man hämta hagelbössan kan jag lova.

Aja nog pratat om det. Jag kom nyss hem från stan med mormor, försökte hitta en snygg skinnjacka men de är fan i mig omöjligt.
Ska kolla lite mer och säga till när jag hittar någon jag vill ha.

Johanna- I hate this part right here (den då man ska skriva rubriker)


Persson Hälsar:D

Hallå där. Blev väckt 9 av att emilia kom in i mitt rum och skulle låna en tröja, men somnade om direkt sen. Vaknade då 11 och då slog jag på tvn och har legat och sett tv till 1 typ:) Såg på nått program där det var en sär tjej som hade lagt valpar & kattungar i frysen:O Helt galen. Sen nu håller jag på att dö för det är sjukt varmt i mitt rum just nu, swimmar snart. Ska klä på mig och sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske måste städa mitt rum lite ser ut som ett bombnedslag.

Fia- Mina bilder, från bion!




Elvira- Sovasovasängsängsäng

Jag sover typ aldrig längre. Jag somnar vid 2 halv 3 sen vaknar jag typ 9? och kan inte somna om. Det är ju lite konstigt. Borde kunna sova längre.

Aja bion igår var bra. "blinka lilla hagga där, hur jag undrar var du är". Ska ta och äta något. Hade hoppats på en fin och solig dag ute, och när jag kommer ut från mitt rum... DÅ REGNAR DE FÖR FAN:O:O:O???? seriöst nu kommer det ju verkligen bli skit najsigt väder...

Det här är Petter. Han ler när han är glad.


Josefin-rubrik.

Satt och kollade igenom lite bilder,och hittade en på Megan Fox,hon må ju vara världens snyggaste!
                                     


Elina-söndag

Hejj, jag sitter nu med stina och vi ska snart se film.
skräckfilmer...men jag vet att båda kommer somna...
Ikväll har vi iaf varit med Erik Erik och Wille :D
det var roligt. Jag mötte först stina på maxi sen gick vi hem. Och vi sket typ ner oss för de kom nåt på grusvägen mot oss och de var kålsvart. Men det var en gubbe med en hund..
När vi kom hem satt vi vid datorn ett tag tills boysen kom hit. Vi såg på wallander, fast vi pratade mästa delen av filmen.

Det blir inge mer bloggande för idag, eller igår kanske man ska säga. Klockan är ju som sagt över 00.00
Men jag skriver när jag vaknar nån gång. Imorgon ska emelie sova här och det ska bli roligt:)!




Johanna- Alice in wonderland♥









Där var några bilder från kvällen. Vi var först på Bollhallen och såg lite av fias träning, sen väntade vi medans hon duschade sen gick vi till stan och hämtade ut biljetterna och köpte godis och sånt:) Filmen var jättebra, och älskade dom två tjocka gubbarna, men hatade  hon med monsterhuvud!!! Men jag rekomenderar den och du borde se den.

Var värsta pigg när jag var på stan, men då var jag typ bara övertrött, blir aldeles grinig på kvällarna och vill bara gråta. Mamma far till umeå imorgon och pappa far och jobbar.. Vill bara säga att jag älskar er mest av allt i hela världen och ni är det viktigaste i mitt liv♥

Josefin-alice i underlandet


                                    
var som sagt på bio,och den var faktist jättebra!
hade inte alls stora förväntningar på den,men den var riktigt bra,rekomenderar den verkligen:D
kom just hem,är pigg och glad..meen måste typ sova,aah hatar att föräldrarna jobbar och typ surar så man inte får fara ute nå länge...menmen.Ska iallafall se på tv eller nått nu,puss!


Johanna- All the right places

Sitter och lystnar på musik och ska snart gå och fixar mig lite. Blir ju somsagt bio ikväll med brudarna, eller inte elina. Ska se alice i underlandet, och bilderna fia la ut var typ hemska:( Ni kan få en bra låt!!! eller 2



All the right moves - One republic


Far away - Jay Sean ft. Keisha Buchanan

Fia- kommer du ihåg alla saker som vi ville?

WIII, nu ska vi få bloggen levande igen!
Såå... har packat väskan, ska snart iväg och träna! Sen vidare och se bio!!


Josefin-ehue


som sagt var vi och åkte skriller,JAG var bäst,helt klart!
Men det som var dåligt var att jag hade en felvinklad klubba,så det gick inte så bra att skjuta,men jag ägde ändå såå.

ikväll blir det nog bio,vet inte riiktigt vad vi ska se än.
och vi ska börja komma igång med bloggen nu har vi bestämt!

Johanna- Hockeyproffset i egen höghet!



Här har vi då Hårdingen på planen! Jag var nog helt klart bäst av alla! Ramlade aldrig och hade nyslipade skridskor och allt:) Var riktigt bra faktiskt! Här kommer några match-resultat:

Jag&Elina VS Josse,Fia&Elvira: 1-9(?)
Anneli VS Rubb: 1985-0


Elina-SKRILLER




jag kom just hem från moröbackeisen och ser nu på vampire diaries.
Jorpsbabes röjde isen idag måste jag bara få säga!
Det var jätte roligt.

Ikväll kommer stina hit. Vi ska filmlana:] Så om ni har något bra filmtips så säg!!
Vi hade tänkte först se skräckfilmer. Sen när vi blir för rädda ska vi se på roliga filmer.
Detkommer säkert bli roligt.

Hoppas alla får ett bra lov! puss♥


Elvira- Grymt hockey kort



Nu har jorpsbabes varit och åkt skriller, vi var sjuuukt duktiga. Och allvar ni ska se Jorps när hon åker skridskor det är sinnes. läns nästa? Allvar hon är så otrooooligt bra.
Aja ingen vad bättre än mig.

Blev lite spel, vem är rädd för pscha och annat sånt man kan göra på en hockeyplan. Vi ska iaf börja blogga nu igen, så det blir lite bättre här. Snart kommer en fråga som vi vill alla ska svara på. Ni får se när den kommer upp

BACK ON TRAAACCKKKK

Nu har jorpsbabes varit ute på hal is...













Nu kommer vi att börja blogga och så igen. Så håll i..


Fia- damn you're so sexy bitch

Åkt skriller å spela hockey match med babesen +jorps då.
Jorps var bäst!
Haha, fast nej. Helt ärligt så måste jag erkänna att jag var bäst!

Elina-Söndag

hej, jag vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och funderar på om jag ska fara på fysen idag.
Ikväll skulle kanske stina sova här, vi ska isåfall filmlana:] hoppas hon ska komma!

Igår var det sjukt fint väder! Så jag elvira och emelie drog oss till erikslidsbacken och åkte madrass.
Det vat jätte kul men de var alltid nån jävel i vägen när man skulle åka då man var tvungen att bromsa så man fick sig typ aldrig hela vägen ner....
När vi åkt i ungefär en timma så gick vi hem till emelie och fikade och påvägen dit svängde vi förbi konsum.
Jag och elvira for hem vid kvart i 3 för halv 4 blev jag hämtad av eriks mamma för jag skulle följa och åka snowboard i klutmark. Eriks mammas killes jobb hade bokat backen, Det var riktigt trevligt.
Klockan 7 hade dom en pulktävling. Hahaha och jag måste säga att det inte gick bra för mig....förstörde för laget:]hahahah. Vid 8 for vi hem.


GE MIG SOMMAR!

Johanna- TYP DET SKÖNASTE!?!?!?!?

Erkänn att den här dressen verkar vara det skönaste man kan ha på sig? Iaf enligt mig!! Måste typ köpa en sån, men det är ju inte precis det snyggaste att komma i, hahahha(a) Ska snart gå och sova, är väldigt trött. Och det känns som att man måste gå och lägga sig tidigt imorn för man ska upp på måndag, men icke:D Sen kommer sandra hem imorn♥

SINNES SÅ SKÖN DEN SER UT ATT VARA!!!


Johanna- feel so far away

- Varför?
- För att jag är så feg.


JOsefin-sportlov

ÄNTLIGEN SPORTLOV!
fyfan vad sköööööööönt!
igår var jag på nightflight med jorps!haha jag tycker inte alls att det var spec roligt,men vi var typ döda så.
snart ska jag väl se hockey sen äta sen vet jag inte vad jag ska göra,mamma och pappa ska på ferre och jag har ingenting att göra,eller kanske.ska höra med Fia,men nu orkar jag inte skriva mera hehu.


bajsbild,men fan vad du är bra♥

Johanna- Hallåååå:D

Nu är jag hos min pappa, så nu ska bloggningen komma igång:D Har varit på skolan hela veckan, den enda bra dagen var onsdag för då brann det och vi fick sluta 3 timmar tidigare:) Pappa & Marita har kommit hem från thai nu så jag håller tummarna. Ehm, ja. ikväll blir det night flight. Sen är det lov nu också. SÅ JÄVLA SKÖNT! Men nu ska jag gå och äta något XOXO gossipgirl hahhahah

min lilla buse som är galen<3


Fia- jag har världens bästavän!

Jag och Fanny praoa på BAGERI! Det gillar jag, att få vara med min bästavän från 6 på morgonen till halv11 på dagen och jobba hårt. Titta på oss snyggingar på : www.fannyninas.blogg.se!

Fia- Oredigerade bananer!




Elina-Tisdag

Hejsan. Jag sitter nu och  tv. Idag känner jag mig mycke bättre så det blir nog att fara till skolan imorgon :D!
Idag blir de nog att plugga, har 3 prov jag måste göra när jag kommer tillvaka till skolan.
Hk, Engelska och musik prov. Får hoppas det går bra. Men jag kan ju skylla på att jag va sjuk om de inte går nåt vidare bra. Och idag kom provsvaren från vårdcentralen. Jag hade streptokocker, så jag har fått pencelin som jag ska ta för att inte smitta, Jag har nämligen inte ont i halsen längre så jag ska äta penilin några dagar tills jag inte smittar längre. Det känns bra att iaf veta vad jag haft nu efter en veckas sjukande.

jag ser att jag är den enda som uppdaterar just nu. Och endå är de jag som har minst händelserikt liv just nu..
men aja, jag hoppas vi kommer igång så snart som möjligt igen :D^
det är så sjuikt mycket snö ute:O jag vill ha sommar....

Måste bara säga att jag saknar alla mina vänner, och speciellt erik:*
Så de ska bli roligt att komma tillbaka till skolan och få träffa alla.







Några saker jag ska köpa innan sommaren. Jag taggar sommaren som bara den!
och jag har bestämmt att jag ska sola mycke och bli brun den här sommaren. Jag säger så varje år men iår SKA jag göra det.


Elina-måndag

hej. Fortfarande sjuk. och fortfarande samma tråkiga saker varje dag.
har inget att skriva om...
Men just nu är jag en smula förbannad!
så  jag måste bara få dampa lite SKHgKDShg kssnvjdhgncsöjkgce
dg
fdsh
fdh
fd
gj
gdj
gh
kjhjljklhgknmfsknbad'bv
dafbgs
fj
fdgjf
ghk,
hj

så..nu känns de bättre. Men asså jag:OASGJHDSFJG nä jag pallar inte trycket. menhejdå

RSS 2.0