Elina-söndag

Hej jag har just läst lite ur en bok vi läser på svenskan. Eller vi håller på att läsa klassiker på svenskan och ja...Jag läser ringaren i notre-dame. Typ 157 sidor med typ stor text:]hahaha Men jag orka inte läsa nån fet bok. Kommer ju ta ett halvår att läsa.
Men iaf så har jag inte gjort så mycket idag. Har jobbat lite i matten. Har matteprov imorgon. Sen har jag då läsit sen typ ingenting, jag har fortfarande på mig pyamasen..haha
Ikväll ska jag vara med erik. Vi ska baka tror jag. Får se vad de blir för nå gott.

Igårkväll var jag med erik. Vi träffades på willys sen gick vi till han. Vi såg på film och myste sen åt vi tårta för jonas fyllde år om jag uppfattade det rätt(A)
när jag kom hem såg jag på tv med mamma. Somnade och vaknade upp i soffan halv 5...typ jobbigt. Då var jag tvungen att stiga upp och tvätta bort sminket ta på mig pyamas och allt.

Och som josse skrivigt här nere så fyller fia år! :D
Grattis på dig fia(L)


Från fias födelsedag förra året

Josefin-GRATTIS

                        
                                           idag fyller min bästavän 15 år,GRATTIS!
                                     och presenten kommer senare,varför vet du nog redan.
                                        hoppas din födelsedag kommer bli kung,älskar dig♥


Johanna-Woohoo

Hallå där:) Idag har jag inte gjort särskilt mycket, städat mina garderober och sett tv för min dator har varit paj. Den funkar nu men den låter jättemycket. Får överösta det med musik;) Sen ikväll har jag sett Robinson och vem vann? Jo HASSE!! Skelleftebor är kung, så är det bara. Imorn är det söndag och då ska jag nog duscha (intressant jag vet) sen vet jag inte, kanske bara vara hemma och ha en egen ta-hand-om-mig-själv-dag!

weheartit

Elina-lördag

hej. Uppdateringarna är inte på topp just nu (A) men vi får hoppas att det blir bättre snart.
Idag har jag iaf varit på stan med emelie å pontus.
vi åt lunch på subway och ja, kollade på kläder. Men jag fick bara med mig ett bar örhängen från ur och penns rea:]
Men nått är alltid bra.

Jag ska snart till erik. Vi ska se först på maxi sen ska vi se en film han hade hyrt. Kommer inte ihåg vad den hette. Det blir säkert roligt. 
 
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Så ni får nöja er med det här.
Ha en trevlig kväll alla. puss.

 
En söt emelie(L)

Elvira- nej jag känner inte för de

Asså jag kom på nyss att den kommentaren vill jag säga jämt, det är sjukt drygt måste ge exempel.

Någon lärare säger:
- kan du säga vilket land som ligger till höger om sverige?
Jag svarar:
Naae, känner inte för de.

Dina föräldrar säger:
- Kan du ta upp de där från golvet.
Jag svarar:
naae, känner inte för de.

hHAHA asså alltså känner ni inte känslan när ni kommer göra alla så jääävla sura. Alla kommer verkligen få uttbrott på er..

Iaf till saken, idag har jag och Josse jobbat i skolanscafeé vi stekte så där ni vet.. har inget annat att säga en att jag far till malå i helgen galet varmt och sådär med 22-.

Josse idag.

Josse på matten.

Johanna-We can dance if we want to

Tjeobrai, idag vare skola och jag hatar en av våra klassföreståndare så grymt mycket, han är sär. När jag säger han kanske ni vet vem jag menar, för de är inte kurt! ja, har inte mycket att skriva, imorn kommer det vara jag som hänger VID kiosken i cafeét för perre&jonne jobbar där och ja:) Sitter nu och lyssnar på musik, blir att träna sen, ciao.

Asså det här klippet måste vara det roligaste ever, och programmet det bästa! HAHAHAHHAHA, asså jag dör, kolla på han när han springer, ohmygod, love him hahahah, och när han skrattar med ttummarna söt. Sen är låten najs, är med i scrubs också=)

Elina-Torsdag

hej. har inte orkar blogga på några dagar såå, excuse me for that.
Idag vare skola..Den var inte så glad. Men iaf så hade vi tema tag före lunch. Om hälsa. Då gick vi på promenad och typ inte så mycket mer. Efter lunchen hade vi vanliga lektioner. Vi slutade 20 över 3 så jag tog kvart i bussen och kom hem för ett tag sen.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Men halv 9 ska jag iaf på fys.


Elvira- träning


Vill bara lägga mig ner och sova med dig nu.. varför är inte han min kille?

Har nyss tränat träffade benjamin där också, skönt att se hans leende var som ett tag sen...
Idag har de varit ganska bra
Tyska ( kommer aldrig mer fara dit...)
Bild ( vi ritade av oss själva man ser bara att de är jag för att jag har en helt annan frisyr en alla... annars så är den inte lik)
lunch ( lovar att maten såg ut som spya...)
So
Svenska
sen slutade vi för att vi hade komp. från bisen.

Elvira- sork

dagen började ganska trögt. Men det gick lättare sen. Leken på skolan är inte rolig längre, det blir bara krig och man börjar svettas? reglerna var fan inte så..
Ni vill seriöst inte ens veta vad leken går ut på..

Ikväll drar jag antingen på lyan eller så stannar jag hemma och läser min älskade klassiker där han sitter och drar sig i kuken och tycker att den verkar intressant som om han aldrig sett den förr... ej okej



josefin-be whit you

HELLO!
kommer nog inte bli så bra uppdatering för min del,har ingen tid och ingen lust,sen har jag endå inget att blogga om hah,täääääääänkte bara säga det så ni vet.


hejdå

Elvira- vad händer med uppdateringen brudar?

nae nu får vi ta och skärpa oss

Idag har varit sämsta dagen på galetj ävla länge, men jag rycker upp mig som vanligt.
Efter skolan for jag hem satt vid datorn och sen på träning. Träningen gick ganska bra inte överdrivet men de funkade. Sen for jag hem duschade och väntar nu på att paradise ska börja, vet ju redan vem som vinner så det är inte de jag längtar efter.

Ungefär så här känner jag mig nu fast jag vill bara slänga mig åt höger i samma ställning och somna.

Elina-Söndag

Hejj. Idag har jag varit med carro. Hon kom hit vid ett. Vi såg på avatar och åt lite kakor och varm choklad. Vid halv 4 for hon hem och då satt jag vid datorn.
När pappa hämtat anton i bureå så åt vi middag sen åkte jag med mamma till ica och laddade mobilen med pengar. Och nu ska jag snart göra lite matte...sen packa väskan.

Igår var jag på stan. Sen på kvällen va jag med fia å josse. När jag kom dit hade dom inte ätit så jag ställde mig och gjorde kättfärsås och spagetti. Hahaha jag hade bränt mig på tungan så jag kände inte hur starkt jag gjorde så de vart lite överkryddat:] men gott endå(A), om inte brudarna ljög då:]hahaha

När dom ätit satte vi oss vid datorn, Och alla vart sega och tråkiga tills vi kom på att vi kunde dricka kaffe för att bli pigga. Då tog vi fram lite fika och kaffe och satte oss och drack. Det var plågsamt men värt det. Vi vart iaf pigga.

När vi drucki upp det gick vi ut. Vi tog sopsäckar och skulle åka i en snöhög. Då såg vi ett soprum som vi tog en stege och klättra upp på. när vi stod där uppe kom de en gubbe. Vi vart rädda, hoppade ner och sprang iväg. När vi kommit till korsningen tittade vi bak och vi såg han småjogga efter oss. Då  jävlar fick vi panik och ökade farten. När vi varit ute och busa lite så for vi hem till fia, städade bort sen for vi hem.


Elvira- mmaaaLÅåÅ

Känner mig ganska frånvarande kan jag ju säga. Har varit och åkt skiizz i malå i helgen. Det var typ najs, eller vädret var dåligt och jag mådde dåligt. Jag mår dåligt. 
Men det har väll blivit bättre iaf vad han tror.
Har nyss sovit hela vägen hem från malå och ryggen känns som en av domnad skinka.
Och nu fick jag kolsyra i foten också. Tror jag lägger mig i ett varmt bad snart och rakar benen. Behövs hehe.
Ska kolla om jag hittar några fula bilder på datorn.

GLAMOURS

hejhallå elina,fia &josse här:D
elina håller påatt laga mat till mig och fia hahah heejdå

haha fan ny bild:O


Johanna- Guess who's back-back-back...

...back again-ain-ain, she is back-back-back, tell a friend! Ändrade texten lite, only for me:) Är tillbaka nu wohoo:D kanske inte kommer uppdatera lika ofta men nått inlägg då och då klarar jag väl:) ja somsagt så har jag varit på stan från 9.30 - 16.00, länge! men ändå hade jag inte särskilt ont i benen och så, fast vi satt på dallas i över en timme sen på subway ett bra tag också. Var alltså på stan först med josse, eller dom andra var ju där men ja jag 'gick/stod' som med josse och delade ut lappar om REA PÅ MODE CAPRICE:D fyfan så tråkigt, och jag har aldrig känt mig mer 'på' förut, och dum. för man känner sig dum när man kommer fram med en lapp och står där och flinar sen dissar dom en!! aja, men sen åt vi på dallas, blev en chebabtallrik, sen gick vi på stan. Köpte mig en mössa & lackleggings. RIKTIGA lackleggings inga 'glansiga' som jag har sen tidigare. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt, får väl ta att hitta på något:)

Elina-Lördag

hej. Sitter nu och äter på en jordgubbs rem. mums. Idag har jag varit på stan. Från 10-4, 6 timmar alltså.
Men det var därför vi skulle dela ut nå reklam lappar med laget för att tjäna pengar.
Vid halv 12 åt jag josse johanna sara jessica och sofia på dallas. de var gott. Efter det gick jag med josse och johanna och sen fia ett tag. Jag köpte två saker. Kan slänga in nån bild.

bikbok 149:- gina 99:-

Igår var jag med älsklingen, alltså erik. Vi fick skjuts av hans mamma till maxi. Mycket snällt.
Där köpte vi lite godis osv. När vi kom hem satte vi på Avatar och såg den. Den sista timmen av filmen var jag inte så fokuserad på filmen och filmen var utan text också så jag ska nog se om den:] Har den på datan med text så de blir prefekt=D!

Nu ska jag spela lite gitarr och sen hjälpa mamma med maten. Och se hure blir med min kväll.
PUSSHEJ ha en trevlig kväll allihopa


Fia-

Cyklar i väg och jobbar nu, kommer nog stanna där hela dagen! Får se om josse kommer och umgås med mig. Sen ikväll har jag inga planer, hitta gjärna på något med mig :D?

oh oh i like it

Nu drar jag (fia) och josse iväg på ica för att köpa godis, sen hem igen och MYSA framför tvn och bara ta det lugnt :)

Josefin-AAJ

Hej,inte så bra uppdatering men jag har itne suttit så mycket vid datorn,igår var jag hemma från skolan,kundne inte få mig upp ur sängen,har nackspärr,har aldrig haft såhär ont:O
måste gå med huvudet på sne som en stelpinne,fast det var mycket bättre idag så jag for på skolan,och vi hade skidor sista timmen vilket kanske inte var så smart att jag var med på...men jaja.
snart ska jag nog iväg till fia,vi ska bara mysa i soffan!tur det:)


Fia- ''nu sakanas du att krama om, kom och håll om mig sen går vi hand i hand. Du ler, och visar mig vad värden har för mening''

Det enda goda jag får äta. Så.... det ända jag äter!


Elina-Torsdag

jag är vrålhungrig:O åt en pannkaka idag och har inte ätit sen dess:(
mamma och pappa har inte kommit hem heller så då kan ja inte äta...
Men dom kommer nog snart. Ikväll halv 9 äre fys. Typ taggad!

Idag har det varit en vanlig dag utan så stora händelser. Vad jag kan minnas iaf.
Nu ska jag göra mat...orkar inte vänta på päronen:O


♥♥


Elina-Onsdag

Sitter nu och dricker oboy och har hårinpackning i håret. Funderar på att se avatar. Men vi får se om jag orkar. Måste träna på spanskan också...
Idag vare skola. Typ en vanlig dag. När jag kom hem från skolan åt jag middag sen får jag på träningen som började kvart över 5. När jag kom hem duscha jag osv sen nu sitter jag här.

När pappa kom hem från jobbet vart jag lite förvånad...han hade varit och köpt en gitarr åt mig:O
Han sa att jag fick den så jag slapp gå och låna antons gitarr från hans rum jämt:]haha
Men iaf, tack pappa ♥


En sån då ^^

Johanna-rubrik

Kommer bli dålig uppdatering från mig i några dagar, vet inte hur länge det blir men jag har ingen ork. och ingen vilja heller. känns som om tårarna kommer när som hellst. ni får klara er med dom andra toppenbrudarna ett tag, puss!

Josefin-trööööööööötttttt

hej bloggennnn,seriöst ni fattar nog inte hur trött jag är och hur trött jag har varit heeela dagen.
slumrat till några gånger på lektionerna och sen skulle jag hem sen äta sen jobba och jag är nog död nu,ska gå och fika sen sova.får se paradise på dataan imorgon,men de funka ju också.
sen har vi läxa i veckan också...aaaaaah inte bra.och idag kom fia på skolan också,inte illa:D
kändes som det var rålängesen jag träffade henne men det var typ bara nån dag sen,skulle vara kung om hon börja på våran skola assååå.

nuska jag gå och fika lite,PUSS!

Fia- Hhah

Meningslöst, allt är meningslöst. Och jag är en värdelös bloggare! HAha. INGE SPANSKA I DAG!!!!!!!!!! Bytt till sven, och pluss på det hade jag HÅL dagens höjdis!

Elina-tisdag

hej. Idag vare skola som vanligt. Vi hade matte och...åh vad arg jag vart på våran lärare. Nån hade tagit pennor från henne och jag visste vem de va och jag fråga den om pennorna va kvar men de var dom inte. Men endå så ville våran lärare veta vem de var som tog de så hon gjorde typ utprässning:O först på mig, men jag vägrade sen på sara:S asså åh...

men iaf så ska jag fara till erik nu.
imorogn efter skolan har vi träning i tältet. Det ska bli roligt hoppas jag, Men det är så sjukt kallt där så det gör att det inte blir lika kul att träna där. men aja, Ha en trevlig kväll alla.


puss på min snygging:*

Elvira- blir tokig


For till momme efter skolan. Asså om man bodde hos mormor skulle man behöva träna 30 gånger per dag. Hon gör ju så jag keekar ihjäl mig...

Kom hem för ett tag sen och får se om jag kanske far på hockey sen eller om de blir nått annat. Jag är sjuukt trött. Något som jag bara var tvungen att berätta kändes som ett måste just i det här läget. Bara så ni vet och så där. Asså, jag tycker de är lite dåligt med kommentarer, allt som ni sitter och tänker om våran text/bilder som ni bara tänker. Kommentera de ist. Även om ni hatar oss så.. Visst.

Fia- Satt med mina grönbruna och såg med blåögd blick allt jag hade förlorat.

Nu är jag duktig på so! 
Frälsning betyder räddning och befrielse. Ofta har det en religiös innebörd och avser räddning från synd och de lidanden och svårigheter den för med sig.
Frälsningen får man i katolska kyrkan när man går och biktar sig. Och blir förlåten. Sen måste man göra goda
gärningar och följa alla sakramenten.
HUEHUE, marre har skrivit en hel sida.. skärpning

fia äg/ Ludde
:$


Elvira- baddIIsssSs

Ska spola upp ett bad sen bara ta det lugnt till ph börjar, kommer att bli sköÖniISsS

Elina-måndag

Idag vare skola...typ inte så jobbig dag men vi fick 3 läxor som jag ska göra ikväll efter träningen.
sista lektionen hade vi bip test. UTAN FÖRVARNING:O....
Det gick iaf sådär...jag kunde ha gjort mycket mer:(...skulle kunnat fått mvg om jag bara tagit i mer...menmen.
fick iaf vg+ som josse.
Snart ska jag på träning i bollhallen. Det ska bli roligt. Det är såpass varmt att man typ bara behöver shorts och t-shirt och de är superbra :D!

pusshej


hade så långa naglar där:(:(:(:((

josefin-rubrik

sitter och lyssnar på musik,skoldagen gick fort,måndagar är lätt den bästa dagen!
vi hade alltså bip test sista lektionen....seriöst ingen hade någon ananing om att det var,det gick sämst,eler det gjorde väl inte det,men jag hade lätt kunna spring mke längre,fattar inte varför jag gick av,fick  endå VG+,men åå blir så arg på mig själv.

jaja,ska gå iväg och göra annat nu,sen träning,HADE!


josefin-söndag kväll!

kvällen bestod av popcorn,ljus,elvira&tv!




hon for nyss,och nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig,vill fan bara sova hela dagarna..


och johanna,vi alla älskar dig och finns där för dig♥


Johanna-Fan

Fan. Det här var det sista jag behövde just nu.
Varför skulle det hända? jag älskar dig♥


josefin-du är fulfulful

Kom hem från mormor för ett tag sen,åt världens godaste mat där:D
och nu är elvira på väg hit,vi ska nog se nån film.är sjukt trött även fast jag har sovit i typ 12 timmar.
imorgon äre skola som gäller,usch!
jag vet fan aldrgi vad jag ska skriva när jag skriver nå inlägg.
aja ska plocka undan lite innan hon kommer eftersom det ser ut som ett bombnedslag här alltså..

PUSS


Elina-Söndag

hola. Jag sitter nu och har kämpat få skärmen på rätt inställningar..och efter flera timmar gick de ÄNTLIGEN!!
men iaf så lyssnar jag på musik och äter en mandarin. 
 
Idag har sofia fotat mig. Ja..vad ska jag ber berätta. Hon kom till mig vid halv 1. Jag klädde mig sen gick vi ut i skogen till nån liten stuga. När vi kom tillbaka så åt vi lunch sen gick hon och zigge hem.
Ikväll blir det att vara med erik. Vi ska mysa och se på film tror jag. '

Sen såg jag att jag var med i en fjortisfilm...Måste bara få säga att jag tycker sånna filmer är så patetiska. Speciellt när folk lägger upp bilder på dom som inte ens är fjortis.
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh, jag orkar inte :O
Är jag fjortis????? är det så jävligt att jag är det eller? Skulle inte tro det....


En av bilderna som togs idag=)

H&M 149:-
 här är tröjan jag köpte igår. Bilderna är lite olika, men de är därför det vart bajskvalla på ena.

Johanna-Söndag

Ja, idag är det söndag. och det är verkligen tråkigaste dagen ever. tiden går jättesekigto ch allt. Orkar inte söndagar, fast ändå då kan man vila upp sig till skolan hahahha. Igår var jag hemma och såg film och massa. Sen satt jag vid datorn och lite sånt. Ikväll blir det också bara att vara hemma tror jag:) ska kanske träna lite, måste typ ut och löpa även fast det är det tråkigaste man kan göra. Taggar inte skola imorn, fyfan.

ge mig sommar nu!!!!!!!!

Fia- fortsätter söka efter ett svar.

Vaken med tuppen jag vet, och nu har jag tänkt blogga lite!
Har inte haft lust och det är då det känns så himla skönt att ha 4 andra som kan blogga! I går myste vi i min soffa jag josse elvira tim och sofian. Såg en skräckfilm ingenaning vad det hette, men värkligen PSYK...
Elvira hade tydligen problem att sova inatt haha, själv sov jag som en stock! Uppe med tuppen för jag ska med familjen och kolla på ett hus! Ska vi flytta!?!? Vet inte, det känns inte som det kommer bli något. Vill typ inte enns flytta?


Fia- Någon sa en gång till mig, att man kan inte få allting.


Elvira- lite bilder

Tänkte visa lite bilder från min otroligt bra mobilkamera. Är faktiskt lite blogg sugen. Jag har cirkus 200 bilder på kameran som jag bara vill redigera men inte de inte.
Tror ni att de går att lägga in bilder eller ? nae klart de inte gör...

Elvira- två tröjor och ett par tights

Idag var jag på stan med cajsa, bytte två tröjor som jag köpt till mindre strl ej okej när jag byter från s till xs, måste börja träna mina muckler..
Köpte ett par tights också från gina med markerade höfter och knän skit snygga.

Ikväll blir det nog en ganska tidig kväll men ska ändå kunna hitta på nått, får se vad de blir.



Båda från bikbok 149 st.


Elina-lördag

hej. har inte hunnit skriva på ett tag. Har hållit på att omprogramera antons gamla dator som jag nu fått.
Den går SÅ mycket snabbare än min gamla. Den här tar bara några sekunder att starta och stänga av. min förra tog typ en halv dag på sig.,

Men iaf. Igårkväll var jag med Erik, nils, linnea, ag, nour, wille och hans brud. Vi var hos nils och såg på film, spela spel osv. Vid halv 10 for ag och nour till nån fest som var i en lägenhet mittemot så då hade vi andra skoj ist.vid 11 for vi hem och då såg jag på tv med mamma sen la jag mig och sov.

Idag har jag varit på stan med sofia och kim. Eller han kom när vi hade ätit på dallas.
Jag köpte en en svart tröja. Kan ta kort på den sen. Orkar inte nu.
Jag kom hem vid 4 och nu ska jag hjälpa mamma och louise med maten. louise ska fara från oss imorgon så vi ska göra extra god  mat idag:)
Efter maten ska jag stenberg och pontus gå till emelie. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir nog nåt.

MEN HARE BRA :D! puss


haha slänger in en snygg bild på fia å josse(A)

Elvira- hHEellO


Schnyggaaa

Shiet känns som jag inte sovit på 14 nätter, pratade med cajsa till halv 1 igår. Och det blev inte mycket sömn. Blir nog att lägga sig snart tror jag, ska bada tror jag också.
Sen blir det benjamin tror jag

Asså det här inlägget skrev jag klockan halv 5 typ, snabb data de gick inte att spara.


Josefin-wish we never broke up right nanana

Heloo,är råglad just nu:Dvarför får ni inte veta...
iaffff har nyss ätit och försöker hitta på nå att göra ikväll,ingen vill:$
aaah kontakta mig om ni vill göra något?

när blir nästa gång tjejor^?





Johanna-Ska bli bättre

hAAllå däR:D Ska bli bättre på att uppdatera, och nu är jag hos pappa där det kommer bli mer datorsittande, fast jag vill typ egentligen inte, eller ja jag orkar inte skriva på bloggen iallafall. Idag har jag varit på skolan, var typ jobbiiigt. Gjorde vegetarisk lasagne på HKn, det funkade typ. Sen hade vi skridskor wohoo, jag är bäst. Men nu ska jag se tv, ciaoo hahahha.

HOTTA BRUDAR!!!!

Fia- Dagens..?

Vi skulle skriva en mening på slöjden, ocg våran lärare föreslog:
8:c chillar...


Elina-torsdag

hej. har inte blogga på några dagar nu menmen. Jag har inte orkat. Har haft så fullt upp.
Nu sitter jag och drygar...har träning halv 9 så det blir att sitta vid datorn eller kanske läsa en stund innan jag far dit. Vi har fys i kombihallen, det är typ roligt:)
Idag var det en vanlig dag. lite sådär småtråkig kankse? eller jag vet inte. Kommer typ inte ens ihåg dagen.
På svenskan fick vi tillbaka våra boken om mig Jag fick mvg på omslaget och G på det jag skrivigt i boken då.
Hon sa att jag kan få vg i svenska om jag bara är lite aktivare på lektionen och vågar diskutera mer osv..
På engelskan hade vi betygsnack också. Där hade jag också G, Men jag kan få vg om jag tränar på mer ord och läsförståelse och nå mer. I 9an måste jag iaf ha fått vg i både svenska och engelska:D!!!! (hoppas jag iaf)
På matten idag vare kaos:]haha som vanligt. Alla skrek på ingamaj och ingen fattade typ nåt. MEN. Det är inte vårat fel att vi inte har fått nån ny mattelärare. Vi skulle ju få det efter jul. Men fan heller. Då kommer ingamaj tilbaka:O:O:O:O....det gjorde mig besviken...

Grattis på födelsedagen sofia!:D
(från burvik i 6an...:]haha)

Josefin-im gonna touch the sky

Jag är typ sjuk.ska gå och lägga mig och sova nu,ska inte vara sjuk i helgen!nej de ska jag inte.
idag har jag varit på skolan var ju skita skoj,eller?

efteråt for jag jorps och elvira på stan,elvira skule lämna nå filmer och jag och jårps köpte godiiis å nå annat:D
det var iinte illa,har inte ätit godis på så länge,eller jo de har jag visste men inte lösvigt  typ.haha intresant!
sen drog jag till mormor som fyller år idag:D sofia också för den delen,grattis!
förrästen tänkte jag säga att det ska bli mkemke bättre uppdatering eftersom nu är den kass!

nu ska jag gå och se lite hockey sen sova.


haha inte ful elina♥


Elvira- HeloOO




Ligger i jacobs rum för att han är den enda i huset som lånar ut datorn. Tack..

Har städat hans rum för att jag ska få sitta så riktigt gratis har jag ju inte fått de. Ska nog städa mitt rum också. Köpte faktiskt två nya tröjor idag, men dom är allvarligt förstora. Och det är S. Måste bygga muskler alltså, det här är inte okej..

eLvIrA- Lite tillbaka eller vad man ska säga

Har fått en användare på jacobs dator. Så nu kan ja sitta mer. Känns ju riktigt bra.
Har som inget att säga om veckan som varit eller typ dom 3 dagarna förutom att skolan sänker mig så hårt. Iveckan har jag haft urtvättade mjukisar och en tröja. Vill inte ens dit, tror jag ska samma byxor imorgon också. Hela veckan tror jag. Ingen kan säga vad jag ska ha på mig eller inte.

Inläggen kanske inte kommer bli så roliga, typ gamla bilder och så. Men så får de bli framöver. Tror jag ska lägga in lite bilder. Har faktiskt på kameran. Men jag vill ha ett redigerings program. Sen kanske en dator som funkar. Orkar inte att dom som vi tar hem inte ens funkar. Det gör mig arg.

En bild från kameran eller nått ni vet jag tog den här förra hösten vid vattnet där vårat sommarhus är. Vi har en egen strand på två mil och världens största altan. Ni vet sån där som man bara drömmer om det har då vi iaf.

Fia- GRATTIS!!!

hAHA, jag älskar födelsedagar! Och idag fyller en härlig kille 15 år! MOPPEKILLE!
GRATTIS CLAES!! =D =D =D =D


Fia- Fias klago hörna

1- Svenska... ämnet svenska- satsdelar, blir förvirrad irriterad känner mig som världens osmartaste... Hatar det!
2-
Snälla sänk värmen i skolan vi håller ju fan på att svettas ihjäl, Elle... hur vare ?
3- Mina tester visade = 0... Hade typ varit gladare att veta att min magsäck hade spruckit än att gå och ha ont och inte ha en jävla aning vad jag ska göra åt saken.
4- Ingen som kommer och sjunger jamu du leva till mig med frulle på säng och massa paket på min födelsedag...

Josefin-fuccccck skolan

Skolan idag BLÄÄÄÄÄääää ursh,asså gud så tråkigt,HATA!!!!
måste göra matteläxa...asså det är fan det tråkigaste man kan göra + att jag fattar verkligen ingentning så de gör ju inte saken bättre.

nu:äta>jobba

orkar inte!


Fia- !!!

Dagens händelse- Jag kastade en snöboll i Ludvigs skalle när vi körde snöbollskrig!!! (Mössan flög av tilloch med!)

Elina-måndag

Idag var det då skola....det var drygt. Men vi slutade kvart i 2 så vi gick inte så länge idag.
När jag kom hem fikade jag lite och ÄlNTLIGEN  läste ut min bok.''om jag kunde drömma'' så nu ska jag börja läsa ''när jag hör din röst''.
Kvart i fem vart jag hämtad till träning. Vi tränade i nya bollhallen. Den var riktigt fin.
Nu ska jag plugga lite matte. Så hoj

Josefin-aaaaaaah

Inte min dag idag alltså,min spotify lista laggar ur satan,så nu måste jag typ göra en ny-.-
ORKAAAAAAAAA assååå.Skola idag,redan hur less som hellst.
Ska snart iväg och träna,kommer gå skit

haha nån dag i veckan vi väntade på busseen


Johanna-Hon kommer med solsken till mig

Hallå där:D nu sitter jag, jonsson, elina och pscha och har engelska:) ingegerd är och pratar betyg med nån nu. Nu är skolan igång:D WOHOO! eller? nu drar josse och pratar betyg:D GOOD LUCK HUN!!!!!! aja, nu ska jag och elis laanga vidare:D Vi får även ny mattelärare. nu ska jag kolla om det finns nån sexi bomb bild här-.-

sexi girls<3

Elina-Söndag

hejjsan. Jag kan skriva lite om min helg, eller ja. Från lördag till nu då.
På lördag vakna jag vid 1 duschade och gjorde mig  klar osv, En lång stund.
Halv 4 åkte jag mamma och pappa iväg till fällfors för vi skulle på sandras mammas 50 års fest.
Vi var där vid halv 5 då fixade jag mammas hår sen hjälpte jag till med att ställa fram förrätten osv.
sen komme då alla. Och då åt vi och de va lite saker bla, att sandra sjöng och pappa spelade gitarrr till några låtar. Eftermaten satte jag och sandra oss i baren och gjorde en burk med dricks. Sen tog vi betalt och sen gav dom oss dricks. Ju mer tiden gick desto mer ville dom köpa drinkar. Och jag tror dom var så full att dom inte riktigt visste hur mycke pengar dom gav oss i dricks. Vi satt iaf där i stortsätt hela kvällen. Jag och sandra sjöng också en sång sen tsm fast alla var upptagna med annat så ingen hörde typ.
Sen kom kim robin och jeanette förbi en stund till folkan. Vid 1 gav vi upp och gick hem till sandra.
Där räknade vi dricksen och drack kaffe för att hålla oss vakna, Vi kom fram till att det var 650 :- alltså fick vi 325:- var. Sate värt :D
Vid 3 gick vi upp till rumet där vi skulle sova och ringde till lite folk. När vi hörde att päronen kom hem lotsades vi sova. Och mamma började prata med mig även om jag sov:O
haha det var rolig att se när dom va fulla. Vi gick ner vid 4 och då stod dom och stekte korv. HAHAHAHAHA
men vi somnade iaf vid fem.

Imorse när vi vakna var klockan 1. Då gick vi ner och åt lunch. Sen gick vi till kim och såg paranormal activity som jag rredan sett 2 ggr. Den är inte lika läskig längre när jag sett den så många gånger...fast okej jag hann bara se i typ 40 minuter sen skulle vi fara hem. Så vid 3 for vi hem.
när vi kom hem for mamma och hämtade min tremening på flyget. hon har flygt hit frpån stockholm och skak bo hos oss i en vecka sen köpa en lägenhet för hon ska gå gymnasie på thorens.
Klockan 6 hade vi match mot sunnanå. Vi förlora med 1-5 men bryr mig inte. Det var en tränings match + att vi spelade inne.

Nu ska jag lägga mig och läsa. PUSS ha det bra

imorgon är det skola btw:( fy....det dom va så skönt med jullov


Fia= 0blugg lust

tänkte ba skriva att jag är sjukt trött. Men fick just över energi.
Har mycket att tänka på nu så hjärnan går i högvarv haha. Vill gå och lägga mig nu, men då kommer jag vakna mitt i natten och inte kunna somna om.
J****************************************************************************** SKOLA IMORGON.

Johanna-Match

hallååå. Idag har jag inte gjort särskilt mycket, eller nu gör jag inte särskilt mycket hahah. Ska snart gå och äta något, för sen har vi match. Känner mig inte så peppad men det är bara träningsmatch:) Och igår var jag hemma och såg robinsson och bakade. Såg även scary movie hahahah så sjuk film. Sen såg jag nån annan sjuk film, fattade typ inget men aja. Ikväll blir det typ att ta ett långt bad och bara ta det lugnt, har ingen aning om hur jag ska kunna somna ikväll så jag orkar gå upp imorn. vi får se hur det blir. Orkar verkligen itne att skolan börjar om nu.

Johanna-TROSTANT

Hallå bloggen. Igår var jag med josse, elvira & fia och vi såg film. Eller först gick vi upp på maxi sen gick vi till elvira och såg film. Vi började att se REC och den var typ hemsk i slutet. eller man ryckte till lite då och då sen var den typ spårad. Men i slutet, fyfan vad vi hoppade till och alla skrek. Pscha börja nog grina där hahah. Sen såg vi Flickan som lekte med elden och den var kung. Idag har jag inte gjort särskilt mycket och ikväll hoppas jag på någon som vill vara med mig:) eller om man har någon att vara med:] och btw, ni måste kolla elinas film. Fyfan vilken starpower♥

hade ingen annan bild här.


Elina-lördag

Godmorgon alla. Sitter nu och väntar på lunch.
Idag ska jag till fällfors. Vi ska på 50 års fest. Eller nja, vi barn ska bara äta där sen ska jag och sandra och anton gå hem till henne. Det blir säkert roligt:):)
vi ska sova där så jag är hemma imorgon vid kanske 3?
då ska vi hämta min tremening på flyget för hon ska bo hos oss i en vecka.
klockan 6 på söndag har vi match mot sunnanå på atorp skolans gympasal....känner mig inte pepp på att spela inomhus:( det suger.
Men jag får lov att överleva.

Nu ska jag gå och äta sen packa ner lite saker i min väska.
Ha en bra dag alla. Pusshej

ALLA MÅSTE KOLLA
http://www.youtube.com/watch?v=Q-xnvD9vR48


vet attjag är snygg, de va 2007 i bulgarien men iaf så vill jag utomlands:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vill inte vara här i kalla sverige...

Elina-thamöb

Hej, sitter nu och ska snart lägga mig i sängen och läsa.
Ikväll var jag med emelie och erik, vi bakade klddkaka och såg på film. Erik for typ halv 12 och gick till ok, och emelie for vid 12.

KLICKA UPPP

Josefin-we can runaway

Nu drar jag till elvira och sover där blir nnog bra
HADE!


Elvira- REC och Flickan som lekte med elden

Ikväll lägger jag och josse oss och ser film, får se om vi ens vågar. Känner typ att jag kommer dö eller nått sånt. Någon som vill möta mig när jag ska gå hem? skulle kännas bättre då, annars tar jag på mig löpardojjorna och löper hem.

Första dagen på ett tag när jag ens orkat mig ut. Faktiskt varmt ute nu mot för vad de har varit. Någon som vill se filmerna med oss? Ni får säkert de om ni vill. Bara ni sitter stilla. Och Josse rycker till när det blir tvär saker och då blir jag ännu mer rädd...



Elina-fredag

har inte så mkt att skriva. Men idag har jag varit hemma och ikväll ska jag vara med erik och emelie.
ska snart äta tacos, gott
HEJS!


Fia- förlåt

Tycker du om gul-bil-leken: Kul, om det är jag som är först att se den. Om det är någon annan SUG den!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: har ingen plånka, men har säkert 100kr i småpengar i min jacka å väska.
Spenderar du en regnig dag bäst: Ute i regnet<3<3

VEM

Pratar du med på msn just nu? SIMON<3<3<3<3<3<3<3<3<3333
Ringde dig senast? Dolt nummer?
Vill du kasta en sten i huvudet på? ´Typ ingen.
Saknar du mest just nu? SIMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Är ditt 10:e sms ifrån? The mastah ( josse )
Ska du träffa imorgon? Mina arbetskamrater.
Umgicks du med senast? Syrran, vi låg och kolla på balklänningar till henne:D 

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: HEL? njaa
Druckit så du spytt: Nej
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Haha ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: LÄTT!
Velat vara ett djur: haha, nej för jag vill inte vara hatad av Fanny Lundgren.
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: HAHAHAHAHA ANTAGLIGEN NU NÄR JAG LÄST DET.
Tycker Harry Potter är bra: NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
Hatat choklad: Nej, elle jo typ för att det finns hah men inte annars!!

VEM(s)
Är i rummet med dig? I rummet bakom mig med uppen dörr är pappas sambo å lilla syster
Fick du senast sms av? Marcus Karlsson
Tänker du på nu? Mica&Lisa för jag lyssnar på Samson
Pratade du senast i telefon med? Mamma
Hus var du senast i: Arenan, om man inte räknar det jag är i nu.
Sa du senast ”jag älskar dej” till: Minns inte
Är din favoritsläkting? Tycker om alla!
I din skola går dig mest på nerverna: Min spanska lärare

VAR

Är din telefon? På mitt ben
Är din mamma? Ingenaning
Sover du helst? Sängen
Handlar du mest? Icaa
Fick du tag i tröjan du har på dig: Hos perres place
Åkte du senast bil? Hem från arenan
I ditt rum är du? Är inte i mitt rum

VAD
Åt du senast? En syltkaka... HAHAHAHAHHAHAHAHAH
Drack du senast? sAFT
Är det för färg på dina byxor? Röda
Närmaste saken som är blå? texten på min tröja
Gillar du mest med skolan? Loven
Har du på fötterna: Sockar
Är din favorit färg: Har typ ingen speciell
Vilken film såg du senast: The Proposal
Hör du just nu? Regina spektor- On the radio


HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng: Ja
Målat om ditt rum? Målat vet jag inte?
Dansat framför en spegel? haha ja
Fått hicka? ja, kanns som att hjärtat ska explodera
Dumpat någon? Jepp
Stulit pengar från en kompis? HAha tror faktiskt inte det
Hoppat i en bil med folk du just träffat? Aaaaaa, eller EPA.. samma sak?
Varit i slagsmål? Nej, typ inte
Smugit ur ditt hus? Hah typ
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hånglat med en främling: nej


Vad ska du göra ikväll? vet inte
Vad gjorde du klockan två inatt? SAtt typ vid datorn...
kan man vara vän med sitt ex? Jaa?
nämn någon som gjorde dig glad idag: Simon!
Nämn fem bra sommarminnen:
GOTHIA
Sommar dagar med Alice<3<3
Fotboll
Festivalen
kompisar

Nämn fem bra vinterminnen:

Julen
Nyårs
Snöbollskrig
har inte gjort något denna vinter?

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem besökte du på sjukhus senast? Bruno, när han föddes
Vilken är din favoritplats? Har typ ingen
Kommer du bäst överrens med personer av samma eller motsatt kön? Motsatt
Vad gillar du för musik? Allt, utom gammal rock och skrik låtar typ
Vad är det roligaste du har gjort i veckan? Spelat fotboll!
Vad fick dig senast att skratta? Minns inte
Vad fick dig senast att gråta? När jag låg och tänkte i natt. 
Har du förlorat en familjemedlem? Nej,
Vem åt du senast hos? Patrik och Maria
Vem vill du vara med idag? HAha ;)
Vad ser du mest fram emot? LIVERPOOOL REEEEESAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vad händer på fredag? Idag är det fredag, och jag ska inte göra nått
Vad händer på lördag? Jobba, sen vet jag inte INGET som vanligt
Vad händer på söndag? Dö, för skolan börja om.
Vill du ha en pool? Typ?
Vem står dig närmast? iNGEN
Har du många kompisar? haha nej
Vars vill du helst fara just nu? Till en värld där allt blir som man vill. Om det ska vara ett som går, så... Simon.
Vad äter du helst? Jag äter fan allt.
Vad gör dig lycklig? Fotboll, kärlek osv
Vad är roligast i skolan? Loven
Tråkigast? Allt
Vem ringde du senast? Mamma
Vem ska du sova hos nästa gång? Ingenaning

Vem av dina kompisar är:
Snyggast? Typ alla
Roligast? Typ Perre
Spårar mest? Perre
Kan du alltid skratta MED? Perre
kan du alltid skratta ÅT? Perre

Vad ska du göra nu? Inget, typ sitta här hela kvällen, inte röra en min.
Känner du någon som har samma namn som dig? Nej
Vars vill du bo? Inte här iaf.
Någonting i ditt liv som du är missnöjd med? Jaa
Om du får en önskan, som du vet slår in, vad skulle det vara? Att jag kan läsa folks tankar

JOSEFIN-forget me now

HALOO,idag steg jag upp efter 12 nån gång satte vid datorn sen vart det ,mat,städa,bada,mat,dator,klippt mig,tv,hockey. haha ja intressant.
har typ bara ätit egentligen,massa godis och fika MUmma.

imorgon äre sista lovdagen,eller sen är det ju helg men ja.
jag och fia försöker komma på något roligt att göra sista dagen assoo,

MEN DET FINNS INGENTING ATT GÖRA?!!?!?!?!?!?

seriöst det är 30- ute också,taggad att gå ut genom dörren,NJAE...

sen går det inte heller att lägga upp bilder,för det ska alltid lagga,aa men ägd
nu ska jag gå och duscha mitt hår sen äta sen sova sen vakna sen dö HAJDOo:D

Elvira- Orkar inte kyla


Just nu kan jag säga att de är -28,6 grader här. Och hur okej är de där egentligen?^^
Det har kommit in typ snö igenom fönstet.

Idag har jag bara suttit hemma, kommit fram till att min mamma är beroende av vinterstudion när hon blir heeeelt galen när man byter kanal.
Sen vid 4 for jag på träningen, var som bara jag och elina vad dom från mb. Och sofia.
Träningen gick sämst. Eftersom tårna frös?
Sen halv 9 var de fys i kombi. Känns ju att man inte tränat på ett tag. Tycker seriöst inte att de här är okej...
Men den där träningen där ger helt galet mycket träning.

Elina-Torsdag

hej. Sitter nu och väntarpå att klockan ska gå framåt. Halv 9 har jag fysträning.
Imorse halv 9 steg jag upp...För kvart över nio skulle jag åka till stan och klippa mig. När jag klippt mig så mötte jag emelie som jag gick med till stan. Vi träffade därefter claudia och vi gick vidare till subway. Som vanligt satt vi kvar i 2 timmar och pratade, En stund kom också nicko förbi.
Vid halv 3 for emelie och claudia till emelie och då tog jag kvart i 3 bussen hem för att göra mig klar till träning.
Den börja 4 och vi hade i tältet. Den gick inte bra...är så otränad just nu.
När jag kom hem från den åt jag sen har jag gjort lite olika. Spelade lite cs med Anton och nu sitter jag här och väntar¨på att fara på fys. kommer dö som vanligt. MEn det är det värt det.

Igår åt jag hos mormor. Vi for därifrån vid halvfem och hämtade stina.
När vi kom hem åt vi lite middag sen skjutsade mamma upp jag och stina på maxi.
vi köpte chips. Sen såg vi på ''paranormal activity'' sen ''amarican pie''

nu ska jag peppa träning...Puss hej



bild på stina från sommaren 08

Elvira- fia och elviras natt humor



Okej jag vet inte om man ser så mycket men de var iaf sjukt kul just då.
Klicka på bilden för er som inte fattar.

Har nyss varit med Fia och josse. Vi bara tog de lugnt försökte rymmas alla i min säng. WIIHoooOO så bra de gick.

-26 här också tror jag vill dö eller nått. Sen imorse så skulle jag ju självklart ut och jobbaBBAaaa bra PScchHHAAaaa. Förfrös händer och näsa kan jag säga.

OCH TILL ALLA I HEMAVAN. HUR KÄNNS DE? NNNAAAJS ÄGDDAAaaAA

JOsefin-ONSDAg

det är lite dålig uppatering känner jag!
men man har annat att göra på lovet,haha.
idag drog jag och min family på IKEA på dagen sen vid 7 någon gång for jag till elvira med fia.
Imorgon äre fys som gäller kanske........men känner INGEN pepp på det så vi får väl se hur det bli.
har inte tränat på år och dar känns det som så det behövs endå.
sen fickjag höra att vi tydligen hade match på söndag?kom verkligen som en chock,får se hur det blir med det också,kanske inte ens är det?orkaa

nu ska jag gå och lägga mig godnatt!:)

Johanna-Cry like a baby

Igårkväll/natt såg jag My sister's keeper (som elina också har sett:]) och den var så sjukt bra. Jag grät hela filmen, helt seriöst. Från början till slut! Jag grät för att den var sorglig, och jag såg hur det kan bli i framtiden. Nu är det två olika sjukdomar,men dom är ändå lika, förbåda är cancer. Men jag säger bara se den!


Elina-Onsdag

hej. Jag tror inte jag har fått sova ut på hela lovet:O igår kom mamma in 12 och sa att vi hade fått främmande. Vilken förvarning...aja, eller okej. dom senaste dagarna har jag inte fått sova ut. Idag kom mamma in halv 12 och sa att jag var tvungen att gå upp och duscha före vi ska till mormor.
okej förlåt. Care på den.

Men iaf, igår på dagen var jag med erik. Jag for till han vid 3 nån gång. Vi såg på film. '' Paranormal activity ''
Och jag lovar er. Vill ni se nått riktigt läskigt ska ni se den!! fyfan....Jag dog! se den inte ensam rekomenderar jag! Jag trodde inte filmen skulle vara läskig. Så underskatta den inte...
När vi sett den så for jag hem vid 6. när jag kom hem var det middag. Efter den såg jag mamma pappa och anton på harrypotter 6. Med chips och dipp och allt. När den var slut såg på på hockeyn ist, Sverige vann mot shweits(stavning?) med 11-4 ? kommer inte riktigt ihåg. Dom spelade brons matchen så dom vann brons. Bättre än ingenting iaf.
Jag la mig i sängen vid halv 3. Då läste jag min bok. Den är snart klar och då ska jag börja med andra. '' när jag hör din röst''
Jag somnade vid halv 4 kanske?

Jag vaknade då av att mamma kom in och nu sitter jag här. Ska snart fara till mormor och äta lunch.
När vi ätit så ska vi förbi stina och hämta upp henne. Då ska vi hem till mig sen ska hon också äta här och så.
Vad vi ska hittapå ikv vet jag inte. Men de blir säkert nåt rolig. Iaf fara på maxi tror jag:]



Johanna-Låtar från 2009


Elvira- hehe


Kolla vad johanna har gjort, haha blev plötsligt med i avatar?

Idag har jag varit på fotboll på edda. Och ska snart dit igen med josse. Och de fias match.

Fia- Går kvällen






Elina-olala

2004..
2005..
2006..
2007..
(brunt hår) (ljusthår) 2008..
(rödhårig)(ljushårig) 2009..
....2010! ( togs på nyårs efter 12)

Äre bara jag eller ser jag likadan ut 2004-2007:O?

Elina-Måndag

Idag har jag varit med emelie. Vi for vid 2 och åkte skridskor!! roligroligt.
Det vart väldigt kallt så då for vi till emelie och drack varm oboy.
Vid 6 tiden hämtade pappa oss så for vi hem till mig.
Vi gick på en promenad men de va så kallt så vi vände. Då kom vi fram till att poppa popcorn och se på film. Vi såg på ''the prosopal'' (vettefan hur de stavas). Men sen kom erik och kollade på filmen med oss också.

hur ska jag klippa mig??:O?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

du är saknad:(


Josefin-hoselvira

Hallådär,sitterhemma hos elvira och lyssnar på musik,medans hon håller på att ta massa kort men nu ropade honatt jag måste ta på¨hon -.- okejnu är det gjort haha vi har ätit marängsvish också stavade säkert fel meeen.
ska se om det finns nå roliga bilder :)
söt elvira brun ochallt:D

Johanna-Let me be the one to show you

(...i'm the one who want's to be with you, deep inside i hope you feeeeel it tooo 'feel it toooo'!) Ja, jag sitter alltså och sjunger nu som ni kanske fattade, eller så gjorde ni inte det. Idag har jag inte gjort ett piss, eller jo jag har duschat:P Sen typ sett på tv och lite sånt:) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, någon som vill hitta på något, kommentera, skriv på msn, skicka sms, kontakta mig på något sätt!!!!


här är låten jag sjöng på!

 


Fia- Träning



Elvira- sistaa


Nu var de inga fler. Alltid lika frech

Johanna-The world greatest.

Nu har josse, elvira, elina & fia dragit. Puh, äntligen lugnt och skönt! skojjaaaa. saknar er redan mina babes, är så tyst utan er nu. Endast en katt som håller på. Och musik då;) Ja vi har ju somsagt kört eye toy och singstar, skrattat åt DA KOMIKER och annat:) NAJSNAJS! Men nu ska jag typ se film kanske, puss.

blir typ att köpa sen och använda på matteproven!!!!

ALLAAA

Tjoooooo, nu sitter vi alla i jorps rum. Kvällen har vi sjungit singstar och spelat eye toy! Jorps vann Eye toy och Elina var klart bäst i singstar.

elvira- jag är fast i den virutella världen.. fia länka den??

HÄR HAR NI LÄTT LÅTEN FOR OSS JORPSBABES

jag är fast...

Elvira- spotify

Sitter och lyssnar på jorps spellista. Bra ereeen.
Kom på för ett tag sen att jag inte ätit något före jag jobbade i morse. Åt inget efter heller, konstigt att jag är hungrig. Men blir nog mat snart hoppas jag. Ikväll blir det nog Fia och Josse.


Ni får aldrig nog va? mina dance moves var inte lugna vid just den här bilden.

Elina-Söndag

Söndagar...dom är så lama:(
idag ringe evelina och väckte mig 12. Då steg jag upp och klädde mig osv sen åt jag lunch.
När evelina kom såg vi på ''my sisters keeper'' Grät lika mycket nú andra gången jag såg den:(
Dom som gillar att gråta borde sen den!
Hon for hem vid 3 och nu sitte rjag här och lyssnar på musik och har inte så mycket till liv alls.
Ikväll blir det nog att vara med fia och josse. Det ska nog bli kul.

NU HAR JAG INGE ATT SKRIVE MER ÄN ATT JAG SKA KLiPPA MIG PÅ TORSDAG:O

HUR SKA JAG KLIPPA MIG. Kan någon ge förslag?
ska jag ba klippa till det eller? vad tycker ni andra ?



Elvira- ånej

Måste typ sluta blocka här. Får ont i magen av våran header...:( Ska typ lyssna på new moon nu och bara vilja dö. haha lauring.

Men allvar, inatt var jag aaas rädd när jag skulle sova. Asså mörkrädd hur rädd som hellst. Började hos fia för några dagar sen när vi såg på nått skit så jag blev as rädd. Sen dess har jag inte kunnat sova. Och tror typ att någon står i gardden. Inte kul asså. Sov kompis någon?

HDdeEE

Johanna- GASH!

Hello! vaknade jättesent idag, inte bra. Men då ärjag pigg nu:D asså jag har typ ingen aning om vad det är för dag idag, fast jo typ för jag vet att imorn börjar paradise hotel om<3<3<3 det kingar! Aja, sitter och skriver med josse på msn och hon börjar prata om cheescake och gud vad jag är sugen på det nu!



Fia- Söndag





JOSEFIN-morgan morten pål haha

HEJ kom hem från fia för en stund sen,ska typ sova nu.fast kommer inte göra det,men endå:
GOD NATT!!sov gott,dröm sött osvosovosvo




B Ä S T♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






Fia- Lördag










Fia- Leker du med mig?





Johanna-Rubbesork

Eftersom att alla hade skrivit inlägg tänkte jag : nä, nu fan är det dags för mig att squeeza in ett inlägg här;) Ikväll har jag sett ice age 3. AHAHHA, den var typ bra. Sen har jag inte gjort särskilt mycket mer, ätit godis.. Snart ska jag nog se någon film:) Nä nu får ni en låt på köpet!

jättehemsk låt:(


Elina-Lördag

Halojsan. Kom just hem från erik. Vi har sett på final destination, 2 av dom faktist.
Sen har vi myst, ätit popcorn och druckit Loka:]haha
Nu ska jag se på film tror jag, eller det är iaf vad jag vill göra.

Idag har jag varit på stan med evelina. Vi for ner vid 2 och hon kollade på pressenter till sig själv som hennes päron skulle köpa. Vi for hem vid 5 och då åt jag. kyckling och potatis klyftor. Gott.
Efter det for jag då till erik som sagt var och nu är jag här. Diggar musik och försöker se om jag har nån bra film som jag knappast har.

imorgon ska jag iaf se film med evve. Hahah typ på morgon:] hon skulle väcka mig vid 10 iaf.
Sen vet jag inte vad jag ska göra. No plans!


Josefin-hhohohohoiii

HALÅÅÅ är hemma hos fia,vi peppar musiok och elvira och fios håller påatt klä på sig massa kläder eller nått vet inte rikigt hehu-.ska se om de finns nå pics:D

SÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA


Elvira-Hos fia

tjatja jag josse och fia har varit på bio, det blev avatar. Faktiskt en bra film, dom som inte har sett den kan ju se den.
Sen drog vi på dallas, keekade och tog de lugnt ganska länge. Sen gick vi och skulle ta bussen men den gick kvart i 8 och klockan var kvart i 7. Så pappa skjutsade oss hem till Fia. Nu sitter Josse och Fia och letar någon skiva som vi ska lyssna på. Blir partyyy haha lauring. Men vi får se allt kan hända.

TACK JOHANNA JÄVLA SUNDBERG FÖR HEADERN DEN ÄR SÅ KLOCKREEEN.
VAD TYCKER NII??? AHAHHAH SHIEET SÅ SNYYGGGG

Såhär mycket steker jag justnuuu...


Elina-Lördag

Sitter och försöker planera om vad jag ska göra idag...
Ikväll blir det nog erik tror jag. Vi ska se på film och ha myskväll.

Igår på dagen var jag då med emelie, Vi gjorde inte så mkt utan vi vaknade till oss i stort sätt hela dagen.
När hon for hem så beställde vi pizza sen for jag och mamam och hämtade den. När jag ätit så for jag till josse och var med hon elvira johanna och fia. Vi svarade på frågestunden och hade det rolig.
När vi gjort det gick vi till fia och tog kort till våran nya header.
Den får ni se så snart johanna är klar med den:D!
Stina(min kusin) skickade igår en film till mig. Och jag måste bara säga att den var så jävla sorglig!!!!!
Jag grät floder:O
Den heter '' My sisters keeper'' eller nåt sånt.


Nu ska jag borsta tänderna sen göra nåt! puss


Fia- (U)

ORKAR INTE BLOGGA.......


SVAaAaaaRREEEENNNNnn

Elina;
Varför är du så farlig?
josse: de är så de är
elina: för att du ska bli rädd!
fia: Jag är farligare!
johanna: för att hon har tigerögon
elvira:  pscha har inga kommentarer

elina, "why so serious" ?
josse:ehm
elina: Jag är inte serious:(
fia: SO LAST YEAR!^
johanna: que?
elvira: ^^

JAG HAR ALLTID.... hahahha skrev bara nått

josse: Sof
elina:ien
fia:moh
johanna:am
elvira:men

har du en kuk?

josse: nej bara pearssone
elina: -ll-
fia:-ll-
johanna:-ll-
elvira: :]

elina, varför är jag så mycket bättre än dig?

josse: jag har väl en komentar då
elina: för att du inte är det..
fia: ^o)
johanna: LoL
elvira: K

vi brukar skrika JÅRPS och sen slå varandra i ryggen, de är skoj!

josse: nu ljug du
elina: Pathetic
fia: jag fattar inte?
johanna: jag är skoj
elvira: LAURING

Tja jag igen,
Elina: Vad heter du i efternamn?
Josse: vad har du för sko stl
Joppi: är du fortfarande tsm sk8simme
Phia: gillar du fotboll?
Elvira: Vad fan gör du?

josse: 49. inga komentarer
elina: pruickskurt
fia: ja
johanna: oaldri
elvira: jag röker ciggarill

varför är ni så snygga?

josse:Den frågan ställer jag mig varje dag
elina:kan int alla ba ge se!
fia: He ba' blev så
johanna: Jag har inte en blekaste aning
elvira: We are the world!

Har ni bestämmt vilket gymnasie ni ska gå?
jag hoppas ni börjar i samma klass som mig. Jag gillar verkligen er och eran blogg:)!
josse: no idea
elina: funderar på spid Haha
fia: Jag har funderat mycket... Jag vill gå en rolig linje, men endå känna att det ger mig en bra utbildning till framtiden. Media lockar mig, men det går ryckten om att linjen ska läggas ner. Sen har jag inte topp betyg, så jag har inte så många valmöjligheter. Men jag känner att det är lättande att syokonsulenten kommer prata mer om det när det är dags! Och kul att du gillar våran blogg. Det stärker vårat självförtroende så att vi vill fortsätta blogga. Tack, det värmer djupt in i hjärtat.
johanna: Lutar mot IV
elvira: fordons. Ser framimot att få träffa dig:)


jävlar vad alla ragga
josse: inge ovanligt
elina:-ll-
fia:-ll-
johanna:-ll-
elvira: väldigt ovanligt

var och en ska svara:
Om du var tvungen att va en annan person i världen, vem som helst, förutom dig själv då, vem skulle det då bli:D?

josse: Bill Gates
elina: Bart Simpson
fia: Stifler i american pie filmerna.
johanna: Kungen, sen ska jag springa naken i stan.
elvira: Nisse Hellberg eller Tim Haggsen Aouja

min spotify playlist är bra, visst?

JÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRPS...... PAAAANG!!!!!!! ajjj...

josse: töntig
elina: den suger:)
fia: spotify är för n000000000000bs
johanna: Har aldrig hört den, och kommer aldrig att göra
elvira:n00b

typisk fråga men och?!??
iaf,om ni var tvugna att flytta till en ö och bo där tills ni blev 53 år gamla,och ni fick bara ta med er två saker/personer,vad skulle ni ta med er då?

josse: en trollkarl och en nitlott
elina: En klocka och en trollerilåda
fia: Pscha till att ÄTA UPP!! Och en vibrator till att utföra mina behov med.
johanna: En manshora och en rakhyvel
elvira: 2 hönor som jag sen ska jaga. och grilla till middag. KÖTT FIFAAEEEn. hallå där köttåblåbär JUUUUNNIIBBEEETT

varför heter ni just jorpsbabes :]? HAHAH
asså varför eran blogg heter det:]

ALLA: För att bjorkbabes är våra förebilder och vi vill vara som dom NOOOT!!

är alla oskulder?
josse:ja
elina:nej
fia:ja
johanna:ja
elvira:ja


alla ska svara:
vem tycker ni är coolast i erat gaaang?
josse: jag vill inte ljuga så jag måste säga mig själv
elina: (nej elvira, den där blicken funkar inte på mig) Jonffon
fia: Alla är väl coola, men jag är i en klass för mig själv.
johanna: Jänson
elvira: JONNFFON

ehhe vem lägger roliga i erat gaang ?
josse: lägger dom dagen ut dagen in förutom när perre och elina lägger dom
elina: lägger dom vid 05.03
fia: lägger dom aldrig
johanna: skrattar åt de andra i gänget
elvira: slinker ut dom då och då


1.beskriv eran stil med några ord.
2. hur ser eran fest drömoutfit ut?
3. vad ni gillar mest i hela världen, 3 saker.
4. jorpsbabes, hur kom ni på det namnet?
5. hur ser eran drömkille ut?
josse: 1. vet inte 2. har ingen speciell 3. godis, pengar,kompisar 4.kolla upp 5.snyggt hår, makkamuckler, 
elina: 1. vanliga kläder. är inte modebög 2. lång jeanskjol och en sprängd tröja från Indiska. 3. Kompisar, erik, pengar, 5. som erik 
fia: 1. Tights och en lång tröja (just nu) 2. Snygg kläning och klackisskor och en kuvärväska! 3.Jag tycker om det mesta! 5. MUSKLIG KROPP!!!!!! SNYGG FRIPPA!!! Bra klädes stil.
johanna: 1. Som alla normala people 2. En top från rusta och skinntights 3. Julen, sommaren & sommarlov 5. S-N-Y-G-G
elvira: 1.Oversize tröjor och jeans2. bynnes homemade rasta byxor. 3. bjonnebjennebjässebjåsse. 4. Kolla den andra. 5. Som Andreas wijk..

vem av er är mest mode intrestead?
ELVIRA


VEM ÄLSKAR ELINA? ; ); ) ;) <3<3 YAYAY

josse: Hennes morfar<3
elina: du erik<´<3<33<<3
fia: Mina öron, dom kan inte behärska sig...( hon lägger aldrig roliga)
johanna: Hennes päron
elvira: hon tager mig till sin äkta maka



Vem av er 5 gillar mäst:
mat?
Josse&perssa
mode? elvira
fotboll? fia
skolan? elvira
snowboard/skidor? elina
bada/solA? johanna

när ska ni svara på dom här frågorna?

josse: inte nu iaf
elina: inte nu iaf
fia:inte nu iaf
johanna:inte nu iaf
elvira:itne nu iaf

josse: varför är du så biff? din hemlighet bakom det.
elina: varför tror du att du är så smart?
josse: avslöjar inget-.-
elina: jag är smartare än dig...:O
fia: Alla är smartaren en claes!?
johanna: okej
elvira:ok

ps, Elvira tror att doggystyle gör man i rövhålet...

Elina-Nyårsafton

Hej, Jag sitter nu med emelie vid datorn.
Jag ska nu berätta om gårdagens roligheter.



Vid 5 kom emelie hit. Då gjorde vi inte så mycket , vid 6 när vårt främmande kommit åt vi förrätt och sen varmrätt och ja, Vi åt helt enkelt middag då. vi skulle ju till erik och wille så då åt vi efterrätten vid 9 sen gick vi då vidare till Wille.  När vi kom dit så såg vi litepå tv, prata osv. Sen gick vi ut och smällde smällare.
Vid 20 över 11 började vi gå hemmåt. Så vi skulle hinna hem en stund före 12slaget.
Vi hällde upp champis i glas och väntade. SEN KLOCKAN 12 DÅ SKÅLAA VII :D
pappa e söt i bakrunden:*

När vi skålat gick vi ut en stund och smällde några smällare som vi fått av erik och kolladepå alla fina raketer. Raketer är så sjukt fina! Men vi hade inga iår...det sög.
Eftersom jag och emelie ser ut som skit på alla bilder så får ni nöja er med dessa bilder.

När vi varit ute ett tag gick vi in igen. Det var då vårat party började:]
slänger in några bilder från vårat lilla partyy nuuuuu-

Partyt påvarade från 1 till 7. Sen la vi oss och sov. Eller jag var inte trött. Men det var så tråkit att vara uppe ensam. Och hon hade ont i magen och frös och var död:O
Men Den kvällen/natten/morgonen var ´riktigt trevlig!
vi vakna 1 btw

nu ska vi göra nåt. hejs!

Elina-TRÅÅKK

Nu är klockan snasrt 6 och jag är inte trött...Men Emelie ligger nu och sover:(:(:(
jag är så ensam...
Men vi har haft roligt ikväll! bilder kommer sen idag, när jag vaknat eller nåt sånt.
jag hoppas alla andra har haft en lika trevlig kväll som mig. Pusshej hare!


elina-2010

GOTT NYTT ÅR ALLA :D
jag och emelie har nyss varit ute. Nu ska vi ha partyy:]

RSS 2.0