Elina-Onsdag

nu blir de långhelg!! så himla skönt.
Idag så var jag då i skolan, gjorde so provet som jag missat göra och jag fick g på det. Kommer nog sänka mitt vg i so..:( menmen, får väl ta igen det i 9an.
Vi hade ingen boll i skola idag så vi slutade 20 i 2 så jag gick ner på stan, gick där och köpte mig en glass (ensam..). När jag kom hem satt jag vid datan och tog de lugnt. Efter maten hämtade erik mig med moppen. Då for vi till Peter på morön/getberget(?)för erik skulle hämta pengar av hans mamma. Vi stannade där och snackade en stund sen for vi och tankade och sedan vidare till willys och slutligen hem till eriks pappa. Där såg vi lite på tv, satt vid datorn och lite olika. kvart över 10 skjutsade han hem mig och sen har jag suttit vid datorn tills nu och ska göra de ett tag till!

Imorgon på dagen vet jag inte vad jag ska göra. Har iallafall match på kvällen kvart i 7 på norrvalla sen efter matchen drar jag mig direkt till emelie. Där sksa vi ha tjejmiddag några brudar. Fast jag hinner inte äta middag med dom så jag hinner till efterrätten:)!

sov gott alla puss

på maxiparkeringen när jag va med erik wille och fredde för nån dag sen
en bild från råsunda fotbollsarena i stockholm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
RSS 2.0